HITNA ODLUKA PRODUKCIJE: Jednom učesniku je ugrožen boravak u Eliti!

Autor:

Zadruga

27.10.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef stavio odabrane učesnike na teške muke.

HITNA ODLUKA PRODUKCIJE: Jednom učesniku je ugrožen boravak u Eliti!

Foto: Ilustracija

Veliki šef se oglasio i poslao novo pismo na adresu Odabranih, a Munjez je bio taj koji je imao čast da ga pročita pred svima. 

Odabrani takmičari su se okupili i seli za veliko sto u kući odabranih, a Munjez je pročitao pismo koje im je poslao Veliki šef, kako bi ih obavestio da je vreme da odabrani izglasaju takmičara koji će biti direktno nominovan. 

Republika

Foto: Instagram.com

Odabrani nominuju


- Odabrani, kao što znate, petkom je na vama važan zadatak. Odabrani ne mogu nominovati istu osobu dva puta zaredom, primetili smo da olako shvatate ovaj zadatak kao i da vaša obrazloženja nisu takva. Treba da nominujete onoga ko po vama treba da napusti "Elitu", kao i onog kom biste voleli da vidite leđa. Neophodno je da obrazložite svoju nominaciju. Počnite odmah - glasilo je pismo.

Oni će morati da izglasaju jednog takmičara kojem će boravak u Beloj kući biti ugrožen, jer će se u nedelju boriti sa takmičarima koje će nominovati publika, kao i ostali takmičari rijalitija "Elita". 
Republika

Foto: Instagram.com

Odabrani nominuju

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading