"KIDNAPOVALA JE KUMA, POLIVALA GA VRELIM ULJEM" Skandalozne optužbe na račun Milene Kačavende!

Autor:

Zadruga

20.10.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka iznela skandalozne optužbe na račun Milene Kačavende!

"KIDNAPOVALA JE KUMA, POLIVALA GA VRELIM ULJEM" Skandalozne optužbe na račun Milene Kačavende!

Foto: ATA Images

Bivša zadrugarka Ermina Pašović optužila je aktuelnu takmičarku "Elite" Milena Kačavendu da se bavila mutnim radnjama sa svojim bivšim suprugom, koji je bio pripadnik Voždovačkog klana i za "Svet" ispričala šta je saznala o kumi:

- Ta kuma koja ide protiv nasilja, meni je pretila da će me išutirati! Toliko o nasilju. A da ne pričamo o čoveku kog su kidnapovali, polivali vrelim uljem! I vi takvim ljudima dajete novac! - poručila je Ermina Kačavendinim fanovima.

Republika

Foto: Republika.rs

Ermina Pašović

Milena se nije uzbudila zbog Ermininih optužbi, već je samo rekla da za pomenuto delo niko nije odgovarao, ali nije negirala da je u tome učestovala.

- Oko toga o čemu je pričala će morati dase raspita kod Voždovčana. Sve to je pročitala na nekom portala, to je još iz 2005. godine, a niko nikada nije odgovarao. Tako da, što se toga tiče, nek se obrati ljudima iz Voždovačkog klana koje je pominjala. Sve što je pričala je jedna priča i ponavljam da za to krivično delo nije niko nikada odgovarao - poručila je Kačavenda dok nije ušla u "Elitu".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda

Apelacioni sud u Beogradu osudio je Srđana Kačavendu, Mileninog bivšeg supruga, na dve godine zatvora, a Vladimira Kontića zvanog Konta na 15 meseci zatvora, zato što su 2005. godine oteli Kačavendinog kuma i pokušali da mu iznude novac, jer se navodno udvarao Mileni.

Ovom presudom, nakon održanog glavnog pretresa, preinačena je prvostepena presuda Višeg suda u Beogradu, kojom su svi bili oslobođeni za otmicu, a Kačavenda bio osuđen na devet meseci zatvora samo za krivično delo teške telesne povrede. U presudi se nigde ne pominje Milena, koju Ermina optužuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Dingo

20.10.2023 17:37

Ova ermina je prava pacenica.izoperisala je sve živo na sebi osim mozga.mora i mozak operisati da bi njene glupe price licile na nešto.ona je propali rijaliti igrač kojoj daju prostor u medijima.najcesce izigrava pajace.. koeficijent inteligencije joj je kao u vrabca, samo jede i kenja.vise nije važno ni po kome...

Melanija

20.10.2023 18:30

Milena je i te kako bila angažovana u motivu i realizaciji otmice i iznude. Na diktafon je snimala isprovicirane komplimente njenom poprsju. Na osnovu toga su kuma kidnapovani, Sekli mu kolena testerom i ušicama sekire razbijali glavu i vrelim uljem plivali lice. Na taj način su iznudili da im prepiše stan (u kome i dan - danas Milena živi), đžip i motocikl koji je upravo Milena vozila. To što se presuda više puta preinačila i na kraju došlo do oslobađujuće treba zahvaliti vremenu gde su se presude poništavale zbog "Usluga" koje su činili tadašnjem DB-u ubijajući i pljačkajući.