MAJA NAJAVILA UDAJU ZA JANJUŠA: Rasturila mu jedan brak, pa ulazi s njim u novi - otkriveni ŠOK DETALJI!

Autor: P. R.

Zadruga

13.10.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković izabrala da uđe u brak sa Markom Janjuševićem Janjušem!

Rijaliti zvezda Maja Marinković otvoreno je progovorila o odnosu sa bivšim partnerom Marko Janjuševićem Janjušem, kojem je svojevremeno rasturila brak sa suprugom Enom, te se sada ponovo osvrnula na zajedničku prošlost, ali i potencijalnu budućnost.

Naime, starleta se u igrici "3 pa 1" koju je odigrala za Republiku, u kojoj je morala da izvlači papiriće sa imenima muškaraca s kojima je bila ili su je domaći mediji povezivali, te izabere sa kojim bi od njih imala s*ks, ušla u brak ili mu dala korpu, a na svačije iznenađenje, Maja je izabrala da se uda za bivšeg košarkaša.

Republika

Foto: M. M./ATAImages, printscreen/youtube.com/Amidži Šou

Maja Marinković i Janjuš

- Janjuš je moja najveća ljubav, to svi znaju. Njega biram za brak, s njim sam prošla svašta nešto... U pitanju je velika ljubav, mnogo loših stvari, ali i dobrih, tako da Janjuš je za brak. Jedan sam mu već uništila, možda se sad drugi put predomisli, pa me oženi - smeje se Marinkovićeva u razgovoru za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Tamara ana

14.10.2023 06:18

E jadna ona....sta bi dala da je iko hoce za zenu, a posebno Car i Janjus. Car nije hteo da je prizna ni za vezu. Nista niko sa njom ozbiljno nece. Svi je hoce za kombinaciju , ali za kratko kao Mensur. Poslednja šansa joj je bio Bilal.