PORODIČNI DETALJI ISPLIVALI NA VIDELO: Aleks OTKRILA kako je Slovenka reagovala na SKANDAL sa Carem, OVO je najviše BOLI!

Autor:

Zadruga

30.09.2023

00:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić progovorila kako je majka Slovenka reagovala na sve!

PORODIČNI DETALJI ISPLIVALI NA VIDELO: Aleks OTKRILA kako je Slovenka reagovala na SKANDAL sa Carem, OVO je najviše BOLI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U večerašnjoj emisiji ,,Pitanja novinara" voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je Aleksandru Nikolić, koja je nedavno potvrdila da je trudna. U jednom trenutku voditeljka je dobila potvrdu da je na vezi uživo Filip Car, kog je Aleksandra optužila da ju je maltretirao tokom veze.

Nakon Carevog poziva, Aleksandra je ispričala kakvo je pravo lice njenog bivšeg dečka i oca deteta:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić Elita 7

 

- On je gori napolju, duplo više nervozan, ja ne znam ni kako sam izdržala sa njim, kakve je imao izlive, i ja sam imala, ali naspram njega to nije ništa. Imao je jako, jako odvratno ponašanje napolju, umeo je da bude i dobar, neke lepe stvari, ne bih bila sa njim da mi je bilo non-stop loše - priča Aleks, pa nastavlja:

- Kada si u vezi sa narcisom ili manipulator, ti misliš da si ti kriv, ali nije istina. Očekivala sam da se promeni, nisam očekivala da će ga dete promeniti, nego je on meni rekao da želi to. Njemu je jedina žena da mu rodim dete, da nikad me ne bih izdao, ja sam mu verovala, ali sam naučila da ne treba verovati muškarcima. Nakon Emilije, ponovo je stupio u kontakt sa mnom, mi smo se čuli, dopisivali... On mi je pričao da ću mu roditi ne jedno, nego još dece. Onda se desilo da su izašle prepiske sa Majom - priča Aleks, te dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić Elita 7

 

- Rekla sam mu da je gad i blokirala sam ga svuda. Mama neće davati nikakve izjave, mama kao mama, uz mene je, njoj je najbitnije njeno unuče, trudi se da ne razmišlja o svemu, da mi nekako odvuče misli i da razmišljam samo o detetu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading