REKAO MI JE DA ĆU UMRETI ZA DEVET MESECI: Aneli istrpela brutalne uvrede, muž joj priredio pakao, pa zapalio kod Stanije!

Autor:

Zadruga

05.09.2023

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Elite" otkrila kako je izgledao dan kad ju je suprug ostavio i otišao kod Stanija Dobrojević u Ameriku!

REKAO MI JE DA ĆU UMRETI ZA DEVET MESECI: Aneli istrpela brutalne uvrede, muž joj priredio pakao, pa zapalio kod Stanije!

Foto: TV Pink/printscreen

Otkako je počela nova rijaliti sezona na televiziji Pink"Elita", takmičarka Aneli Ahmić izbila je u prvi plan i žižu interesovanja, kako je u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević ispričala da ju je suprug, Asmin Durdžić, ostavio zbog ljubavne veze sa starletom, Stanijom Dobrojević

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages, Facebook/Printscreen

Aneli Ahmić, Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić

Ona je sinoć u emisiji "Pretres nedelje" otvorila dušu voditeljki Ivani Šopić i otkrila nove detalje iz bračnom života sa Asminom, problemima koji su imali, ali i kako je došlo do toga da je suprug napusti i ode kod Stanije u Ameriku. 

- On je meni rekao da je našao drugu i ide u Ameriku, ali svaki dan mi je pričao drugačije jer je imao prebačaje. Ja sam svašta prošla u životu i pre njega, ali on je mene optuživao da imam najgoru bolest na svetu i da ću umreti za devet meseci. Najviše me vređao taj dan kada sam otišla u Austriju, a prespavala sam u kolima taj dan. Ni tada nisam verovala da odlazi jer nisam znala sa kojim parama - govorila je Aneli sinoć s knedlom u grlu.

Ahmićeva je takođe obelodanila da ju je Asmin vređao na najstrašnije moguće načine, čak i da boluje od raka i da će se raspasti od bolesti. 

- Na najgore, da se raspadam od bolesti, da ima sve nalaze. Ne mogu ni da izgovorim od sramote šta još. Kada sam vozila kući, toliko sam bila umorna, pola sate pre dolaska mi je objavljivao statuse na vocapu i slao slovo S. Pitala sam jednog prijatelja da proveri koga sve prati na Instagramu i rekao je da prati Staniju, ali nisam povezivala. Tek kada je rekao da ide za Majami sam shvatila da može biti ona. Došla sam kući, on je krenuo za Majami i i dalje nisam verovala da je otišao jer mi je slao glasovne poruke iz aviona dok sam ja plakala - rekla je Aneli.

- Govorio je sasvim normalno u tim porukama, ali ja tada još njemu nisam rekla da ja znam kod kod koga ide. Shvatila sam da se radi o Staniji kada je stavio stori sa njihovom slikom koji mogu samo ja da vidim. Ne, Stanija je objavila sliku sa njegovom rukom - rekla je Aneli.

Detaljnije možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading