"OVOGA PUTA NEĆU CARA DATI DALILI!" Aleksandra otkrila šta će se dogoditi u Eliti, ako Dragojevićka uđe i priđe Filipu!

Autor:

Zadruga

29.08.2023

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra je izjavila da ni po koju cenu neće izgubiti Cara!

"OVOGA PUTA NEĆU CARA DATI DALILI!" Aleksandra otkrila šta će se dogoditi u Eliti, ako Dragojevićka uđe i priđe Filipu!

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATAImages

Aleksandra Nikolić je uživo u emisiji priznala da su ona i Filip Car radili na tome da postanu roditelji, te da neće dozvoliti nikome da ih rastavi, pa ni Dalili Dragojević.
Naime, kako saznajemo, Aleksandra je spremna da uđe u "Elitu" ukoliko uđe i Dalila Dragojević, samo da bi sačuvala Filipa, koji će se takođe naći na imanju u Šimanovcima. Starleta se poverila budućoj zadrugarki i zamolila je da motri na Cara dok ona bude napolju.


- Aleksandra je ludo zaljubljena u Filipa. Rekla mi je da gledam šta on radi ako uđe odmah s nama u "Elitu", pošto se to nikada ne zna ko će koji dan ući. Budući da je čula da i Dalila Dragojević ulazi, rekla mi je ovako: "Ako Dalila bude ušla i ako priđe Filipu, odmah ću ući u 'Elitu', neću joj dopustiti da mi ga preotme, a znam koliko je opasna", bukvalno tim rečima mi je rekla - kaže buduća zadrugarka, a inače starletina drugarica i dodaje:

Foto: ATAImages

Dalila Dragojević

 


- Aleks je stvarno poludela na samu pomisao da se Dalila ponovo približi Caru, ali sam je ja smirila pošto je zaista i Filip zaljubljen u nju i vidi se da je voli. Međutim, ona je mnogo ljubomorna i, što se kaže, đavo joj ne da mira, pa se s njim svađa za svakakve gluposti.


Nakon ovoga Nikolićka je uživo u emisiji pomenula Dalilu Dragojević, koja joj je očigledno i dalje najveća suparnica, pa šokirala priznanjem da ona i Filip žele da postanu roditelji, kao i da su radili na tome.


- Imamo dosta svađa, naročito kada nismo fizički zajedno, plus smo oboje ljubomorni, to je istina. Ja sam radila nešto sa svojim profilom, nismo raskinuli zbog Dalile iako sam tada poludela. Pitala sam Filipa što je "upao" u Dalilin lajv, a on mi je rekao da je slučajno. Mene moji bivši ne zanimaju, ali ne volim ni oko njega da se petljaju njegove bivše - rekla je Aleksandra, pa dodala da želi da postane majka:


- Ne znam da li sam u drugom stanju, nisam još proveravala, ali je istina da smo Filip i ja radili na tome. Želim Filipu da rodim dete i jedva čekam da se to desi.


Aleks: Dejanova devojka lajkuje Fiipove slike


U jednom trenutku Aleksandra se osvrnula na rat koji su vodili njen trenutni verenik Filip Car i bivši dečko Dejan Dragojević. Tokom javnih prozivki Car je otkrio da je Dragojevićeva sadašnja izabranica Jovana Stojanović njemu na nekoliko fotografija stavila opciju "sviđa mi se". Aleks je sad progovorila o toj situaciji i otkrila da li joj se Filip poverio da je između njega i Jovane bilo nešto više.

Foto: ST/Nikola Mutić

Dejan Dragojević

 


- Ja nisam gledala intervju u kojem Filip prvi pominje Dejana, a privatno mi Car nije pričao ništa loše niti mi je rekao da je sa sadašnjom Dejanovom devojkom imao više od lajkovanih fotografija. On mi je tokom jedne rasprave samo rekao da mu je lajkovala fotografije i to je to, što je isto strašno - rekla je Aleks.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading