NOVA ZADRUGARKA U CENTRU PAŽNJE ZBOG MEŠANJA U OPASNE POSLOVE: Nisam prostitutka, ali zarađujem ko krimos!

Autor:

Zadruga

22.08.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle izlaska iz zatvora počela sam da uzimam novac za reklame na Instagramu. Tako sam sebi platila operacije u Turskoj i pukla 9.000 evra, tvrdi Teodora Radojičić.

Buduća rijaliti-učesnica i hapšena starleta Teodora Radojičić kaže za Republiku da je ne pogađaju priče da se bavi najstarijim zanatom, te i da zarađuje od reklama na društvenim mrežama posle izlaska iz pritvora, gde je ležala tri godine. Ona je 2020. osuđena na četiri godine zatvora u Beču zbog trgovine četiri i po kilograma heroina, ali je smanjena kazna na tri, nakon čega se vratila u Srbiju. Pred ulazak u rijaliti "Zadruga 7: Elita", starleta je u iskrenoj ispovesti objasnila kako je provodila dane iza rešetaka, kao i u kakvom je odnosu sa Zvezdanom Slavnićem, s kojim je danima povezuju.

Foto: E-stock

Teodora Radojičić

- Uhapšena sam u Beču pod optužbom da sam pripadnica kriminalne organizacije, kao vodeća figura. U Austriji žene dobijaju mnogo blaže kazne, ali u mom slučaju je kontra, najstrože su me osudili. Rekli su da se naša organizacija bavi uvođenjem droge na crno tržište i prodajom. Po optužnici sam narko-bos. Sad živim od Instagrama, snimam reklame i odatle imam dobru zaradu. Toliko dobro zarađujem da sam od novca mogla sebi da platim operacije lica u Turskoj i sve me je koštalo oko 9.000 evra. Isplati se vredno raditi, a svakako da to u mom slučaju nije prostitucija. Nisam prostitutka, ali zarađujem ko krimos - počinje Teodora za naš portal i dalje otkriva šta joj je najteže palo dok je bila na služenju kazne:

- Gubitak bake sam najteže podnela i s tim se i danas teško nosim. Boravak na robiji me je naučio mnogo čemu. Kad sam izašla, prvo sam prekinula kontakt s ljudima koji loše utiču na mene. Prestala sam da konzumiram alkohol, sve što može da mi pomuti um i posvetila se treningu. Mnogi misle da sam premršava, ali ja sam zadovoljna kako izgledam.

Foto: E-stock

Teodora Radojičić

Radojičićka kaže da će u rijalitiju da radi dva treninga dnevno jer ne može bez teretane, pa je pomenula bivšeg dečka Ane Ćurčić.

- "Zadruga" je nešto u čemu bih volela da se oprobam. Ipak, nerado ulazim jer napolju imam jednu mušku osobu koja će mnogo da mi fali. Kad su u pitanju priče da sam sa Zvezdanom Slavnićem u vezi, to nije istina. Mi se znamo iz kraja preko zajedničkih prijatelja, poštujemo se i na tome ostaje. Znam šta je radio, kako je varao Anu pred kamerama, on za to sam mora da odgovara. Nije na meni da sudim. Treniraću bar dva puta dnevno unutra, a ako me neko iznervira, videće jednu zanimljivu stranu moje ličnosti - priča Teodora za Republiku.

Gastoz me ne zanima, nismo u kontaktu

Teodora kaže da nije u kontaktu s bivšim dečkom Nenadom Marinkovićem Gastozom, s kojim je bila u vezi pre nekoliko godina u rijalitiju "Parovi":

Foto: youtube.com/printscreen

Nenad Marinković Gastoz

- Nenad i ja se ne čujemo, ali nismo ni na ratnoj nozi. Ne bih da se vraćam na to i da ga komentarišem u javnosti, neka ostane na tome da smo se davno čuli i to je sve. Fokus mi je na nekim drugim stvarima i to je sve.

Detaljnije pogledajte u video prilogu na vrhu teksta.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ahahahah

22.08.2023 23:16

Nema pas za sto da te ujede jadna!

Iva

23.08.2023 01:13

”Elita? ” 😱 Hahahahaha