ANĐELA HITNO PREDUZELA MERE PO PITANJU AFERE DALILE I ZVEZDANA: Ovaj njen potez niko nije očekivao!

Autor:

Zadruga

19.08.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što se Zvezdan Slavnić javno udvarao Dalili, Anđela dojurila za Beograd!

ANĐELA HITNO PREDUZELA MERE PO PITANJU AFERE DALILE I ZVEZDANA: Ovaj njen potez niko nije očekivao!

Foto: ATA Images, TV Pink

Zvezdan Slavnić odlučio je da se osveti bivšoj devojci Anđeli Đuričić, kao i Filipu Caru, pa je na izeneđenje svih počeo da muva Dalilu Dragojević. Dobro je poznato da ni ona ne podnosi Anđelu, zbog koje je i dala otkaz, kao ni Filipa, zbog kog je ostavila muža Dejana Dragojevića, a on je na kraju prevario sa Majom Marinković.

Nakon što ju je čašćavao putem TikTok lajva, a ona mu se u suzama zahvaljivala, Anđela je hitno preduzela mere i momentalno došla za Beograd.

Republika

Foto: ATA Images

Dalila Dragojević i Zvezdan Slavnić

 

Ona se oglasila putem Instagram profila, gde je objavila fotografiju i svima stavila do znanja da je opet u Beogradu, a mnogi su shvatili da se ovo nije slučajno desilo baš sada, kada je Zvezdan javno počeo da se nabacuje Dalili.

Iako su Anđela i Zvezdan raskinuli, Crnogorka ni dan-danas nije prebolela Zvezdana, koji je, kako je sama govorila, njena najveća ljubav, pa je jasno da joj ova informacija nije prijala, a da li će pokušati da stupi u kontakt sa Slavnićem - ostaje nam samo da nagađamo.

- Stigao Snupi u Beograd - napisala je ona.

Republika

Foto: instagram.com/andjelaadjuricic

Anđela Đuričić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading