SKANDAL! Car obećao pomoć TEŠKO BOLESNOJ ženi, pa je PREVARIO - njena poruka SLAMA SRCA, Šavija pritekla u pomoć! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

16.08.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika u posedu dokumentacije i snimka obraćanje teško bolesne gospođe iz Podgorice!

SKANDAL! Car obećao pomoć TEŠKO BOLESNOJ ženi, pa je PREVARIO - njena poruka SLAMA SRCA, Šavija pritekla u pomoć! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Privatna arhiva

Dragica Ivanović iz Podgorice, koja boluje od teške bolesti i u Crnoj Gori ima status invaliditeta (90%), prevarena je od strane Filipa Cara. Kako smo saznali, on je obećao da će joj uplatiti pomoć za vakcine koje prima, ali to nije uradio. Umesto Cara, pomoć joj je, kako saznaje Republika, uplatila Nataša Šavija.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Dragica Ivanović

Dragica se obratila Caru i gorepomenutom tiktokeru, koji su je optužili da se folira, a potom zahvalila Šaviji za skupljenu pomoć.

- Ovako, dobro veče, Care, dobro veče, Makedonče. Ovo nije nikakvo foliranje, osoba sam invaliditetom. Operisana sam od karcinoma dojke. Evo, pogledajte, ne foliram, vidite sami. Pogledajte mi ruke od hemoterapija, to su sve rane. Usta, unutra, kosu ne mogu da ošišam, zašto bih je ošišala nego zato što sam bolesna. Evo ruka, da vidite da sam osoba sa invaliditetom. A ako smatrate da lažem i foliram, sve je okej. A Nataši za sav trud i humanost, hvala od srca. A ja ću se boriti sama dalje. Hvala vam od srca, želim vam svu sreću ovoga sveta. Nataši za svu humanost i ažurnost, hvala ti do neba - rekla je Dragica.

Nataša je uspela da skupi 600 evra preko TikTok-a za njene vakcine, a potrebno je još 400.

Republika

Foto: TikTok.com

Dacin profil

Daca, kako je Dragica poznata na TikToku, je osoba sa invaliditetom od 11. godine. Ostala je bez stopala, pretrpela fizičko nasilje, a potom je dobila tumor. Šavija je sa njom držala "lajv" i plakala dok je slušala njenu tužnu priču.

Filip je zamoljen da odigra jedan meč sa Dacom, kako bi mogla da skupi što više novca i pristao je na to, te rekao da će za ono što se ne skupi on da doplati. Potom se povukao, jer je čuo da je "sve laž". U nastavku možete pogledati i dokumentaciju, koja pokazuje da Dragica ne laže, ali i broj računa na koji možete poslati pomoć.

Nakon našeg saznanja, stupili smo u kontakt sa Natašom, koja je sve potvrdila, te istakla da je najbitnije da se Daci uplati novac za lečenje.

Republika

Foto: TikTok.com

Nataša Šavija

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading