MILJANA KULIĆ POSTALA OPASNA PO OKOLINU: Divljačkom vožnjom ugrozila živote na autoputu, građani pokušavali da je zaustave!

Autor:

Zadruga

12.08.2023

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka se javno pohvalila kršenjem pravila, koje je moglo skupo da košta nju, ali i druge.

MILJANA KULIĆ POSTALA OPASNA PO OKOLINU: Divljačkom vožnjom ugrozila živote na autoputu, građani pokušavali da je zaustave!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

Miljana Kulić se pohvalila kako vozi 200 kilometara na sat na auto-putu, iako je prema važećim saobraćajnim propisima dozvoljeno da se vozi brzinom od 130 km na čas.

Ovakvim neodgovornim postupkom zadrugarka je ugrozila ne samo svoj život, nego i potencijalni život ljudi u nekom drugom vozilu koje se našlo u tom trenutku na auto-putu Beograd-Niš.

Republika

Foto: Informer TV

 

 

Kulićeva se javno pohvalila ovim postupkom i time izazvala lavinu komentara i kritika na društvenim mrežama. Korisnici istih bruje o Miljaninom ponašanju, a mnogi i dalje pokušavaju da joj ukažu na greške, kojih je sve više i sve su opasnije po okolinu:

- 200km/h. Nikome ne preporučujem... jednom se greši... Da probam... samo... - napisala je Miljana.

Republika

Foto: instagram.com/marijakulic_mtaz

 

 

Po grupama fanova "Zadruge" se delio ovaj snimak. Građani i građanke su bili veoma besni te su ispod snimka pisali negative komentare: "Zaustavite ovu ženu", "Ona se još i hvali da krši zakon, odmah joj treba oduzeti vozačku dozvolu", "Ona nije normalna", "Ovo je haos", nizali su se komentari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading