ANA ĆURČIĆ NAPALA KAČAVENDU NA ULICI: Otkriveni svi detalji žestokog sukoba, Milena sprema brutalnu osvetu u Zadruzi 7!

Autor:

Zadruga

10.08.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić zaustavila je Milenu Kačavendu na ulici, pa napravila scenu!

ANA ĆURČIĆ NAPALA KAČAVENDU NA ULICI: Otkriveni svi detalji žestokog sukoba, Milena sprema brutalnu osvetu u Zadruzi 7!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ana Ćurčić i Milena Kačavenda trenutno su na ratnoj nozi, a malo ko zna da su nedavno imale bliski susret, koji se nije završio najbolje.

Buduća učesnica Zadruge 7 obelodanila je detalje tog sukoba, koji je inicirala Ana, a Milena je izabrala potpuno drugačiji način da joj se osveti za sve:

Republika

Foto: Instagram.com, Printscreen/YouTube/Zadruga Official

 

 

- Srele smo se relativno skoro ispred Radničkog, ona je išla u fudbalski klub, ja sam izlazila iz restorana. Dobacila mi je sa 15 metara rastojanja "Ej Kačavenda", ja sam joj rekla od kada sam ja za tebe Kačavenda, ti si za mene Ana, a ne Ćurčić. Vratila se, prišla mi, neku smo progovorile, njeno prvo pitanje je bilo "Kako te nije sramota da me pogledaš u oči". Ja sam se nasmejala, htela sam da joj kažem "Nije higijenski da mi uzimaš pitanje iz usta". Ona je držala grčevito tablet u kojem sve piše. Ako bude ulazila, moraće da nauči sve iz tog tableta napamet, ako uđe u Zadrugu, ja joj šaljem poruku da se dobro naoruža i da nauči sve to iz tableta napamet (ako hoće da krene na mene) - objasnila je Milena za domaće medije.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Republika

 

 

- Ukoliko bi Ana ušla u Zadrugu, nikada joj ne bih prva pružila ruku pomirenja. Nisam prva krenula na nju, bila sam veliki diplomata do sada, ali neću je raskrinkavati u Zadruzi, ukoliko me ne napadne - rekla je Milena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mk

11.08.2023 08:20

Ove sebe nazivaju "ELITOM" i ovo je elita sa sredovecnim zenama koje samo smisljaju plan da bez muke zarade pare tako sto ce da se brukaju i glumetaraju . Ovo je bruka.