SERVIRALI OSVETU MAJI I ZVEZDANU: Anđela i Bilal se KRIŠOM ČULI, Đuričićeva zaboravila na SKANDAL iz "Zadruge 6"

Autor:

Zadruga

10.08.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić priznala da je promenila mišljenje o Bilalu Brajlović, kao i da su se čuli!

SERVIRALI OSVETU MAJI I ZVEZDANU:  Anđela i Bilal se KRIŠOM ČULI, Đuričićeva zaboravila na SKANDAL iz "Zadruge 6"

Foto: ATA Images

Anđela Đuričić i Bilal Brajlović su imali veoma zategnut odnos u Beloj kući. Bilal je na kratko napustio "Zadrugu 6" zbog povrede noge, a kad se vratio, Anđeli je saopštio da je se roditelji stide i da prodaju kuću zbog njene afere sa Zvezdanom Slavnićem.

Đuričićeva je sinoć tokom "lajva" na društvenoj mreži TikTok otkrila da je promenila mišljenje o Brajloviću.

Republika

Foto: Prinstscreen Instagram.com, TikTok.com, Youtube.com/AndjelaDjuricicShow

Anđela Đuričić

- Promenila sam mišljenje o njemu. Sa njim nisam nijednu reč van crnog stola progovorila, smatrala sam da nije trebalo. U nekom slučaju sam pogrešila. Nisam bila vani, mislila sam da me laže za neke stvari, a nije. On mi je uputio poruku podrške, kad skoro niko nije od ljudi sa kojima sam živela. Malo sam promenila mišljenje o njemu, ali nemam definisano, reći ću kad budem imala - priznala je Anđela tokom svog, kako je istakla, poslednjeg "lajva" na ovoj mreži.

Podsetimo, Bilal je po povratku u Belu kuću žestoko isponižavao Anđelu i Zvezdana, kao i takmičare koji ih ne osuđuju, što se dogodilo tokom jednih od "Nominacija".

- Ne znam šta je sa ovim ljudima, svega mi, niko ne može da kaže svoje mišljenje. Ja imam pravo ovde da kažem šta želim. Moram da se ogradim kad je Ana u pitanju, ona me je juče zamolila da ispušimo cigaru, ja sam joj tada rekao samo da je jedno pričala pre ulaska, a drugo po ulasku u rijaliti. Zvezdane, ja ću ti reći sve u lice, bolje je i to nego da radim nešto iza leđa. Svi mu govore iza leđa, a ne govore mu to u lice. Moram Zoricu da pohvalim, ona je rekla pravu stvar kad je u pitanju strahopoštovanje. Zvezdan je dobar prema svima, ali kad dođe Marku Markoviću:''Bićeš dobar sa mnom, ili sa njom''. Da si šmeker, rekao bi da svi budu sa njom dobri, a ne sa tobom. Bio si sa njom toliko godina, njoj je sada najteže. O Zvezdanu sam imao najbolje mišljenje, dok nije uradio sve ovo. Da li znaš koliko si se ukanalio? Kad sam ja posumnjao u Maju i tebe, ti si rekao da ne želiš ništa, da imaš kod kuće nekog, a pre svega kodekse i manire. Ti si izgubio kodekse i manire - rekao je tada Bilal, pa dodao:

Republika

Foto: E-stock

Bilal Brajlović

- Kakva je to zaljubljenost? On da je zaljubljen ne bi radio sve što radi sa drugim devojkama. Ne lažem, znaš i sam šta je sa Aleks bilo u izolaciji, kako si je privukao, i šta ste radili. Anđela, upala si u crnu rupu. Tvoji prodaju kuću zbog stida. Znaš i sama šta si meni govorila, na kraju si najgora ispala - dodao je Brajlović u februaru ove godine, čega se možete prisetiti u nastavku ovog teksta:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

14.08.2023 21:36

Ko si ti uopšte i da imaš bilo kakvo mišljenje o bilo kome ; od tebe SVI SU BOLJI !!