PRIZNALA DA JE PREĆUTALA MNOGO TOGA! Nakon Carevog oglašavanja, Anđela tražila da joj ČESTITAJU!

Autor:

Zadruga

03.08.2023

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka objavila citat koji je zaintrigirao mnoge!

PRIZNALA DA JE PREĆUTALA MNOGO TOGA! Nakon Carevog oglašavanja, Anđela tražila da joj ČESTITAJU!

Foto: Republika.rs

Diskvalifikovana zadrugarka Anđela Đuričić se večeras oglasila na društvenoj mreži Instagram, i to kriptičnom porukom, kojom je otkrila da je mnogo toga o svom stanju sakrila.

- Kad budeš čuo njenu priču, celu priču, sve ono što joj je rađeno, a što je prećutala iz ovih ili onih razloga, moći ćeš da kažeš samo jedno: "Svaka ti čast" - glasi poruka koju je podelila Anđela.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Podsetimo, Đuričićeva je nedavno prijavila bivšeg partnera Zvezdana Slavnića za nasilje, a nakon toga je unajmila privatno obezbeđenje, kako joj on slučajno ne bi naškodio.

Ovih dana je viđena u Crikvenici, gde je posetila bivšeg zadrugara Filipa Cara sa kojim je povezivana. Anđela i Filip su podelili na svojim storijima snimke i slike sa ručka koji su imali, a Đuričićeva se danas vratila u Beograd.

Republika

Foto: instagram.com/andjelaadjuricicc

 

Filipa su napali zbog susreta sa Anđelom, a on se oglasio putem "lajva" na društvenoj mreži Instagram.

- Da razrešimo misteriju, zašto Filip ne ide u "Narod pita"... Nikad nisam dobio na Pinku ponudu, osim da budem rijaliti igrač. Mislim da imam kvalitete da radim i nešto drugo. Mnogi (bivši zadrugari) su na toj televiziji dobili poslove u drugom domenu, ja sam valjda bio potreban samo kao rijaliti igrač. To što ja nisam zadovoljan u datom momentu, posle četvrte, pete i šeste sezone sa honorarom, to je moja krivica... - priznao je Filip.

- Ugostio sam Anđelu i njenog kolegu kod mog prijatelja u restoranu, pojelo se, popilo, snimili smo emisiju, otišli su i to je to. Nemam šta drugo više da vam kažem. Ne znam zašto je to toliko vau sad - istakao je Car.

Republika

Foto: Instagram.com

 

- To je to što imam da kažem, povlačim se iz medijskog sveta, ne treba više niko da me intervjuiše, želim samo svoj mir, svoju porodicu i Aleksandru. To je to. Nisam spreman ni za šta drugo. To je to. Ne znam zašto je tolika frka nastala i zašto su se ljudi uspalili. Nemam pojma šta se dešava. A i da je nešto drugačije, to je moja stvar. I da dobijem poziv za "Elitu" i da uđem, to je moja stvar. Ti neki admini koji me mrze gledaju na to... Ne vidim se više u rijalitiju, tu sam na Instagramu, na TikTok-u... - priznao je bivši zadrugar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (10)

Loading
Marina

04.08.2023 06:12

O moj Filipe, pa ti rece izmedju ostalog da zelis Aleksandru. Je li? Pa evo sad sam je srela u Beogradu u zagrljaju s nekim tipom, a to nisi ti. Slican je tebi po gabaritu, mozda malo stariji. Pa sta da ti kazem osim toga da si i ti tako radio pa ti se sad vraca. Zelim vam svaku srecu ako cete opet biti skupa.

Vesna

04.08.2023 10:12

@Marina - Koji si ti lazov . .Marina bolesni lazov.

Zorana

04.08.2023 10:58

@Vesna - Nije lazov i ja sam ih videla

Miki

04.08.2023 06:23

Čuj ovog klošara. I on bi, iako nepismen, hteo da radi na TV i ni manje ni više nego kao voditelj. Pa to bi stvarno bila degradacija novinarske struke i nauke uopšte. Zamislite šta je čovek sebi umislio. Pa ti čoveče, osim što se trebaš edukovati i naučiti elementarne stvari, moraš dobro naučiti srpski jezik. Pa zar si mislio da sa Osnovnom školom i tim tzv. hrvatskim jezikom možeš raditi na srpskoj TV. Svašta sam u tom realitiju čuo i video ali ovako nešto ne još.