KAFANSKA FRAJLA U BUJANOVCU: Ana Ćurčić ponizila Aleksandru kao nikad nikad, pa otkrila zašto je proterana iz Turske i Švajcarske!

Autor:

Zadruga

09.08.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić otkrila stravične detalje iz života Aleksandre Nikolić!

KAFANSKA FRAJLA U BUJANOVCU: Ana Ćurčić ponizila Aleksandru kao nikad nikad, pa otkrila zašto je proterana iz Turske i Švajcarske!

Foto: Pixabay.com, Antonio Ahel/ATAImages

Ana Ćurčić i Aleksandra Nikolić imale su žestoku svađu u emisiji "Zadruga - Narod pita", kada je Aleksandra spomenula njenu ćerku, Ivu, nakon čega je Ćurčićeva odlučila da pozove bivšeg supruga, a Nikolićeva policiju.

Aleksandra je, zatim, isprozivala Anu i Acu Bulića, a Ćurčićeva joj nije ostala dužna, već je nabrojala sve njene partnere i podsetila publiku na Aleksandrinu karijeru u Bujanovcu:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, E-stock, ATAImages

 

 

- Živo nas zanima odakle kompletno izoperisanoj Aljeks Mimi, Vitinoj Draguljici i bivšoj konkubini pokojnog Žareta sa broda Sava, koji je bio stariji od Slovenke, osobi koja je proterana iz Turske i Švice zbog, kako kažu, bavljenja najstarijim zanatom, osobi koja je za sitne pare bila kafanska frajla u Bujanovcu, osobi koju je oženjeni, pokojni dečko Albanac iz Makedonije izbacio iz auta i ostavio na granici kao potrošenu ku*vu ovoliko samopouzdanje?! - govorila je Ana.

Ana je otkrila da se Aleksandra uredno raspituje o njenom partneru Aci Buliću i pored emotivnog odnosa sa Filipom Carem:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

 

- Anin dečko nije morao da se specijalno raspituje o životu Aljeks Mime, jer je isti opšte poznat javnosti. Međutim, jasno je da se Aljeks Mima, koja kaže da je u ozbiljnoj vezi sa Filipom Carem, i te kako raspituje o mojoj i njegovoj vezi i fantazira da bi Aca bio sa njom pored mene žive koju u tom smislu omalovažava. Takođe je jasno da Aljeks, koja izgleda kao ofucana rumunska, drumska ku*va od 50 evra nije imala herca da pročita komentare o sebi od sinoć, jer da jeste ukapirala bi da većina muškaraca mene i nju vizuelno porede kao Ferari i Fiću! Ipak, vrhunac paradoksalnosti je kada vam neko poput Slovenkine kćeri Aljeks Mime telećeg pogleda i biografije sa kojom se sprda Balkan kaže da živite cirkus od života - rekla je ona za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Osman

09.08.2023 11:07

Bujanovka, Bujka, Aljeks, Mima Sva imena su uz juznu prugu Dostupna su njenim klijentima Kad pozele elitnu uslugu

Melanija

09.08.2023 11:38

Eto ko je Ana. Toliko joj je: "Drugo mesto" teško palo da je rečnikom onih koji oridiniraju na "Plavom mostu" najgnusnije izvređala pobednicu poslednje Zadruge i koja će zbog toga ostati upamćena za vjeki vjekov. Ana se sprda sa Albancima iz Bujanovca i Severne Makedonije njen sadašnji partner je Sin Albanca Jusufa Buliqija koji je poznat po džeparenju, preprodaji fudbalera i po nalogu udbe likvidirao albanske disidente. I sam Dragan sa nadimkom "Bombaš" je zbog preprodaje fudbalera kažnjen sa zaplenom 19.000.000 evra i zabranom kladionica "Lavovi" zbog nameštanja rezultata utakmica. Zato mu je otac ubijen ali krvna osveta je ostala i zato Aco ima obezbeđenje čime se i Ana "Kiti". Spotičava Aleks navijače a nju je Aca postavio na mesto vođe navijača "Železnika"...

Imw

09.08.2023 12:12

Sve ovo šta je Ana Ćurčić napisala za Aleksandru Nikolić ispričala je sama Aleksandra kroz par sezona boravka u Zadruzi i to za Crnim stolom a u svađama sa Erminom, Milicom Kemez, Natašom Radan, Majom, Miljanom, Đedovićem i ostađim zadrugarima. Dakle, istina je. Mića, Đedović i Ja jiš znamu da je ovo istina ali, štitili su je mnogo puta svojom šutnjom na tu temu.

wall

09.08.2023 13:16

Bravo Ana sve si u pravu! Dosta si joj ćutala i vreme je bilo da progovoriš. O njoj se sve zna a priča o moralu ona koja je dotakla dno. U Srbiji je niko neće pa je zato otišla preko ali i tamo je provaljena. Istrošena, ofucana, odvratna, prljava. Pokušava jadna da bude Dalila Dragojević ali nikada neće biti jer Dalila je pre svega vredna i čista žena a ova je spavala u rehabu koji je kao kartonsko naselje. Ma nemam reči koliko je gadna.