SAVEZ PROTIV ANE PRED "ELITU": Buduća takmičarka podržala Milena Kačavendu, pa žestoko udarila na Ćurčićevu!

Autor:

Zadruga

08.08.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Buduća takmičarka "Zadruge 7 - Elita" nekada ratovala sa Kačavedom, a sad je podržava!

SAVEZ PROTIV ANE PRED "ELITU": Buduća takmičarka podržala Milena Kačavendu, pa žestoko udarila na Ćurčićevu!

Foto: ATA Images

Milena Kačavenda i Ana Ćurčić

Bivša zadrugarka Ermina Pašović, za koju se šuška da će ući u "Zadrugu 7 - Elita", šokirala je javnost svojom objavom na društvenoj mreži Instagram.

Naime, ona je javno podržala Milenu Kačavendu, koja je prva zvanička takmičarka "Elite".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sukob Ermine i Milene

Erminu su upitali šta sada misli o Mileni, na šta je ona odgovorila:

- Tim kuma! Iskreno, sve joj najbolje želim! Zaslužila je da bude deo projekta. Jedna stvar je neosporiva, a to jeste da je bolji prijatelj i bolji čovek od Njanjave (Ane). Folirantkinje! - istakla je Ermina.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Podsetimo, njih dve su imale žestok sukob u superfinalu "Zadruge 6", kad se Pašovićeva unela Mileni u lice, a publika je sukob pratila uživo u programu.

Pored Milene, Pink je zvanično saopštio da u "Elitu" ulazi voditelj i novinar Marko Đedović, a juče je saopšteno da u "Zadrugu 7" ulazi i poznata tiktokerka Vanja Bogićević, koja ima 20 godina i dolazi iz Šapca.

Do sada najskuplji i produkcijski najzahtevniji TV projekat ''Elita'' uskoro kreće s emitovanjem, a nema sumnje da će oduševiti vernu, milionsku publiku najgledanije televizije u Srbiji! Pink, koji je višestruko nagrađivana medijska kuća na svetskom nivou, ovaj put rešio je da prevaziđe sve do sada postignuto, te za novu TV sezonu priprema "Elitu" koja će, produkcijski i vizuelno, u senku baciti slične TV formate svetskih TV stanica, što se može naslutiti već po prvim, najavnim kadrovima.

Republika

Foto: TikTok printscreen

Vanja, nova učesnica Zadruge

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

08.08.2023 13:06

Ružna, iskompleksirana, plastična Ermina, njanj. njanj.aaavvvaaa .... , da se ispovediš u - Crkvi !!

Ime

08.08.2023 13:28

Kad ova nepismena kaže "iskreno...", onda tek kreće spletka (proereno u sezonama kad je bila u Zadruzi). Ušla kao partnerka Banetova sa lažnim ultra zvukom trudnoće, kao Đoganijeva " prijateljica", kao velika Lunina "podrška" , kao prijateljica Vladimira Tomovića, jedno vreme "obožavala" Mensura, hvalila i podržavala Ivanu Aleksić i napadala Taru i Ša. Sledeće sezone sve obrnuto. Tada je ušla sa ogromnom simpatijom i podrškom za Kenana, o Rialdi skupljala informacije po Sarajevu i Beogradu i pričala gadosti o Rialdi a na kraju sve "polizala" i uvukla se Rialdi u stražnjicu. Dakle, samo interes a srama, blama i pokajanja kod nje nema nikada. Njen život su laži, spletke neuspesi. Kuma Milena, ako nisi mudrija od nje, onda se čuvaj ove tzv. podrške koja je lažna. Zar Ermina nije prijateljica Ivana Marinkovića i devojke mu? Zove Ermina njanjavon ženu koja je za razliku od nje pismena, obrazovana i kulturna. Ermina je (pričalo se tada štrokava, smrdi se na znoj , trapava).