ISPLIVALI SVI DETALJI ODNOSA ANĐELE I ZVEZDANA PRE TUŽBE: Slavnić skovao tajni plan, u sve bila umešana i Ana Ćurčić!

Autor:

Zadruga

03.08.2023

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan i Anđela planirali da se uzmu, a onda se u sve umešala njegova bivša!

ISPLIVALI SVI DETALJI ODNOSA ANĐELE I ZVEZDANA PRE TUŽBE: Slavnić skovao tajni plan, u sve bila umešana i Ana Ćurčić!

Foto: ATA Images

Lepi Mića gostovao je u sinoćnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita", gde je otvoreno komentarisao sva dešavanja u rijalitiju, kao i svoje bivše cimere, a na red je došla turbulentna veza Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića, koja je definitivno obeležila sezonu.

Naravno, tu se provukla i Ana Ćurčić, koja je, kako Mića komentariše, sve pokvarila i potpuno poremetila Zvezdana, koji je planirao da oženi Anđelu i osnuje porodicu sa njom:

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen, instagram.com/andjelaadjuricicc

 

- Ona je želela da ga vrati, bila je kivna, jer je on nju prevario sa ženom, koja je od nje mlađa dvadeset godina. Razumem njega, ali razumem i nju. On je posle uslaska u vezi sa Anđelom pokazao da je željan i drugih žena. Takav je trenutak bio. Da se Ana nije pojavila, on bi Anđelu oženio. On bi sigurno tražio da je veri u rijalitiju. Anđela je bila najsrećnija žena te nedelje kada se Ana pojavila. Sve je krenulo naopako tada. On je izgubio tlo pod nogama, jer je mislio da se nikada neće pojaviti pred njim. Setite se šta je Kija radila. Ona je ušla u rijaliti, govorila je da ima dečka u Budvi, pa je pričala u rijalitiju da ju je prevario Sloba. Ja sam je branio kao prevarenu ženu, a nisam znao šta je radila pre, kao što ne možemo da znamo ko je šta radio pre rijalitija. Ja podržavam Anu, Anđelu, ali i Zvezdana. Neka svako od njih radi šta želi, kako misli da treba. Ako opet vidim nekog od njih u rijalitiju, ja ću komentarisati, sada neka rade kako žele i šta žele - istakao je Mića.

Mića ne podržava sve ono što se trenutno dešava između Zvezdana i Anđele i sumnja da je inat umešao prste u njihovu vezu, te se čini da nekako i dalje očekuje pomirenje i srećan kraj.

Republika

Foto: printscreen/youtube

 

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading