ANĐELA I DALJE VERENA ZA ZVEZDANA: Crnogorka slagala roditelje, isplivali ŠOK dokazi njene prevare!

Autor:

Zadruga

13.07.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić uhvaćena sa vereničkim prstenom, raskid sa Zvezdanom je samo predstava za narod!

ANĐELA I DALJE VERENA ZA ZVEZDANA: Crnogorka slagala roditelje, isplivali ŠOK dokazi njene prevare!

Foto: ATA Images, Instagram, Shutterstock

Diskvalfikovana zadrugarka, Anđela Đuričić, ne prestaje da šokira javnost iz dana u dan, kako novim izjavama, tako i fotografijama, koje neprestano objavljuje. Juče je Crnogorka podelila nove slike sa plaže, ispod kojih je stiglo pregršt komentara, a mnogi su bili na račun njenog poziranja i isticanja zadnjice.

Anđela je objavila fotografiju u dvodelnom kupaćem kostimu, pa pozirala sedeći, raširenih nogu, što su mnogi smatrali veoma neumesnim za mladu damu, koja se u petoj sezoni Zadruge predstavila potpuno drugačije.

 

 

- "Hajde se još malo raskreči i raširi noge", "Ne znam čemu ovo, poenta poziranja jeste da izgleda prirodno", "Prekini da se trćiš"... - glasili su samo neki od komentara ispod ove fotografije.

Ono što je još interesantnije, jeste činjenica da Anđela i dalje nosi prsten na ruci, pa se dovodi u pitanje njen odnos i navodni raskid sa Zvezdanom Slavnićem. Fanovi su to primetili, pa joj poručili da vrati prsten Dragani, koja im je isti i poklonila.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Da podsetimo, izvesna Dragana iz Geteborga, koja je bila velika podrška Anđeli Đuričić i Zvezdanu Slavniću dok su bili u vezi u "Zadruzi 6" i van nje, nedavno se oglasila i javno zatražila prsten koji je poklonila bivšem paru. Kako je istakla, ne boji se ni Zvezdana, ni Anđele i ne namerava da stane sve dok ne dobije prsten, a javno je zapretila i da će izneti poruke i razgovore koje je vodila sa njima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading