DETE UNELO POMETNJU U ZOLIN ŽIVOT: Puče istina o odnosu novopečenih roditelja, Car razvezao jezik!

Autor:

Zadruga

16.07.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zolin prijatelj se momentalno oglasio, pa otkrio kako stoje stvari!

DETE UNELO POMETNJU U ZOLIN ŽIVOT: Puče istina o odnosu novopečenih roditelja, Car razvezao jezik!

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages, Shutterstock

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Kristina Ina Rajzinger, koja je već nekoliko dana aktuelna tema domaćih medija zbog šuškanja da je potencijalni otac njenog deteta Lazar Čolić Zola, porodila se sinoć i na svet donela devojčicu.

Naime, Ina je na društvenoj mreži Instagram podelila najradosnije vesti, te objavila i fotografiju novorođene bebe, kojoj je ponosna mama dala krajnje neobično ime za ovo podneblje - Kajli (Kylie).

Republika

Foto: Instagram.com/reisingeriina

 

Lazar Čolić Zola se nije preterano oglašavao na ovu temu, već je rekao da će o tome progovoriti u večerašnjoj emisiji "Narod pita", a svi željno iščekuju da čuju njegov komentar, s obzirom da je ovo iznenađenje za sve.

Međutim, njegov dobar prijatelj, Filip Car, obradovao se i javno mu čestitao, zajedno sa Aleksandrom Nikolić. Zajedno su usnimili video za novopečene roditelje, spomenuli ih u objavi i javno pružili podršku, pa nije isključeno da je devojčica ponovo spojila Inu i Zolu.

- Čestitam, roditelji - napisao je Filip.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading