ANA ĆURČIĆ RASKRINKANA: Isplivao njen tajni razgovor iz Zadruge 6, bila sa Zvezdanom, a izjavljivala ljubav Buliću!

Autor:

Zadruga

06.07.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompletna istina o vezi Ane Ćurčić i Ace Bulića izašla na videlo!

ANA ĆURČIĆ RASKRINKANA: Isplivao njen tajni razgovor iz Zadruge 6, bila sa Zvezdanom, a izjavljivala ljubav Buliću!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, YouTube/Printscreen

Bojan Simić i Lazar Čolić Zola sinoć su gostovali u emisiji "Zadruga - Narod pita", gde su komentarisali svoje bivše cimere i dešavanja iz rijalitija, a na red je došlo pomirenje Ane Ćurčić i Ace Bulića.

Kako se o njenim emocijama prema Zvezdanu Slavniću mnogo govorilo, Zola je otkrio da je Ana zapravo sve vreme patila za Bulićem, a ono što je pričala u rijalitiju - bilo je samo predstava za javnost:

-  Moram ispricati situaciju sa Anom, ima veze sa ovim, sedimo na garnuituri Ana i ja desno, a levo Zvezdan. Ona vidi da mi pričamo nešto, to veče Matori nije svejedno, jer se Sanja lažno udala i kažem ja Ani, a namigujem Zvezdanu, i kažem joj: "Vidiš kako svi u životu imamo nekoga koga ceo život volimo", a ona kaže: "Istina, to je moj prvi dečko". Sad sam se setio, može Ana da kaže jer sam je prvo sprdao za Zvezdana, pa mi je ona rekla - rekao je Zola.

Republika

Foto: E-Stock, ATAimages, Starsport

 

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milena

06.07.2023 15:58

Haha Zolja, zar niste govorili da voli Zveknutog, ubili se od napadanja i palamuđenja, pa Zolja svako u životu ima osobu koju će voleti ceo život, bez obzira na tok života, još Anu i Acu veže tragedija, i ti ćeš voleti Milju, čemu ovolika mržnja i ljubomora, što nepohvalite ljude, koji vraćaju u ovom sivilu veru u ljubav, sudbinski su suđeni jedno drugom