PRODUKCIJA PINKA IZDALA ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Bivša zadrugarka se vraća u Šimanovce, ONA je krunski dokaz o PREVARI Ane i Zvezdana!

Autor:

Zadruga

01.07.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković se vraća u Šimanovce!

PRODUKCIJA PINKA IZDALA ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Bivša zadrugarka se vraća u Šimanovce, ONA je krunski dokaz o PREVARI Ane i Zvezdana!

Foto: printscreen/google maps

Pink televizija

Pevačica Zorica Marković jedna je od najzapaženijih rijaliti ličnosti, a produkcija Pinka zvanično je izdala saopštenje da će se ona ponovo vratiti u Šimanovce, i to već u utorak. 

Foto: Instagram.com

Zorica Marković Instagram

Naime, na zvaničnom profilu emisije ,,Amidži šou" voditelja Ognjena Amidžića objaviljena je Zoričina fotografija, na kojoj je postavljena mogućnost da se napišu sva pitanja koja vas zanimaju kada je reč o ovoj intrigantnoj zadrugarki. 

Nakon turbulentnih meseci koje je provela u Šimanovcima, Zorica će dobiti priliku da iznese istinu o odnosu Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića, ali je nedavno i pred našim kamerama najavila veliki povratak na muzičku scenu, te da su joj u pripremi nekoliko pesama. 

Foto: Instagram.com

Zorica Marković Amig show

S toga će možda i njih predstaviti publici baš kod Amidžića. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading