ONA ĆE BITI SPECIJALNI GOST U ZADRUZI 7! Otkriveni novi detalji rijalitija, očekuje se spektakl!

Autor:

Zadruga

27.06.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje duplu krunu?!

ONA ĆE BITI SPECIJALNI GOST U ZADRUZI 7! Otkriveni novi detalji rijalitija, očekuje se spektakl!

Foto: republiak, shutterstock

Željko Mitrović, vlasnik televizije Pink, objavio je juče na svom zvaničnom Instagram nalogu da su počele pripreme za novu sezonu rijaliti programa "Zadruga".

- Pripreme za novi after-real projekat, koji će naslediti Zadrugu i koji je po svojoj strukturi biti više igrani nego reality, zbog emitovanja sa zakašnjenjem od 240 sekundi, kako bi tolerancija na društvene anomalije bila nulta, od sutra počinje kasting za buduće igrače! Nagradni fond je 250.000 evra, što znači da je prva nagrada 100.000 evra, a druga, treća i četvrta 50.000 evra! Ime nove sezone projekta biće "ELITA" - najavio je Mitrović.

Republika

Foto: Pink.rs

 

Odmah je počelo da se nagađa ko će biti deo ove ELITNE ekipe, a pobednica Zadruge 6, Aleksandra Nikolić, otkrila je nove informacije:

- Iskreno, jako mi je drago što se nastavlja Zadruga jer ljudi stvarno vole taj program i žele da ga gledaju. Ona je jednostavno postala deo naših života. Jako se radujem zbog tog novog koncepta i jedva čekam da vidim ko će biti učesnici. Ako bude bilo potrebe, vrlo rado ću se pojaviti kao specijalni gost, učestvovaću u nekim emisijama, ali za sada stvarno ne planiram povratak u rijaliti. Želim da se posvetim sebi, privatnom biznisu i Filipu - rekla je Aleks za Pink.rs.

Republika

Foto: Ata images

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading