ŽELJKO I MILICA MITROVIĆ OTKRILI SVE O ZADRUZI 7: Uskoro počinje emitovanje NOVOG RIJALITIJA, a OVO su noviteti!

Autor:

Zadruga

26.06.2023

22:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica i Željko Mitrović najavili su novi rijaliti ,,Zadruga 7"

ŽELJKO I MILICA MITROVIĆ OTKRILI SVE O ZADRUZI 7: Uskoro počinje emitovanje NOVOG RIJALITIJA, a OVO su noviteti!

Foto: ATA Images

Milica Mitrović

Milica Mitrović na Instagram profilu objavila je da će uskoro na Pinku početi rijaliti ,,Zadruga 7 elita". Dosta se spekulisalo da li će se i sedma sezona najgledanijeg rijalitija ,,Zadruga" odigrati, a sada je sve potvrđeno.

 

Milica Mitrović na Instagram profilu najavila je Zadrugu 7, a otrkiveni su i svi ostali detalji!

 

 

Odmah potom se oglasio i vlasnik Pink Media Group, Željko Mitrović, koji je objasnio sve o novom projektu koji će uskoro krenuti sa emitovanjem na Pink televiziji. 

- Pripreme za novi after-real projekat,koji će naslediti Zadrugu, i koji je po svojoj strukturi biti više igrani nego rijaliti, zbog emitovanja sa zakašnjenjem od 240 sec, kako bi tolerancija na društvene anomalije bila nulta, od sutra počinje kasting za buduće igrače! Nagradni fond je 250 000 evra, što znači da je prva nagrada 100 000 evra a druga ,treća i četvrta 50 000 evra! Ime nove sezene projekta biće “ELITA”- napisao je Željko. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
MR78

26.06.2023 23:33

Da li je realno da opet bude zadruge? Kakva je ovo država? Ako se uopšte može zvati državom? Imaju li ovi ljudi obraza?

Mia yeknich

27.06.2023 04:06

@MR78 - Pa promenite kanal na tv bar to nije teško u celom svetu se emituje rijaliti

Trka

27.06.2023 13:29

Koja će tu trka nastati,a tek koji će se blam koje gadosti,koje psovke ćuti i pored tih 2410 sekundi! A elita se naslucuje!? Lepo ruzni,ili ružno lepi ili samo stakor Mica,neizostavno,Zveki koji tako lepo koristi tudje,naročito ubruse,ponekad(neki) raniji pobednik.poneki(ka)glumac,glumica u pokušaju,starlete" poznate",po čemu,e to je bas teško pitanje,vratiće se Maja-sigurno,i tako redom,a bez pokojnika Kulica neće moći i tako nepoznato poznati postaju elitni. Pa ko može i hoće neka gleda taj genijalni izum genijalnog svestrano izumitelj i njegove smešne lepše polovine...