PROCURILE NIKAD VIĐENE FOTKE ALEKS KAO ANIMIR DAME! Pojavili se novi DOKAZI, evo šta je sve radila u Bujanovcu! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.06.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika u posedu fotografija Aleksandre Nikolić dok je radila u Bujanovcu.

PROCURILE NIKAD VIĐENE FOTKE ALEKS KAO ANIMIR DAME! Pojavili se novi DOKAZI, evo šta je sve radila u Bujanovcu! (FOTO)

Foto: ATA Images/Privatna arhiva

Aleksandra Nikolić

Aleksandra Nikolić je pobednica šeste sezone rijalitija ''Zadruga", pomirila se sa Filipom Carem, čak su se i verili, a sve što je nekada radila ''poslala'' je u zaborav.

Ipak, javnost se i tek ako seća njene prošlosti i čuvenog Bujanovca, a mi smo došli u posed fotografija koje otkrivaju njene mračne tajne.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Aleks i Car

Naime, po sopstvenom priznanju, Aleksandra je bila animir dama u Bujanovcu, te ne čudi što je na fotografijama u društvu raznih muškaraca, a ono što je primetno jeste da se radi o starijim generacijama, muškarcima koji po godinama mogu da joj budu očevi i dede.

Iako se pravdala da nije radila ništa nemoralno i promiskuitetno, već da je samo bila zadužena za goste i njihovo raspoloženje, reklo bi se da se u svoju ulogu koju je tada imala uživela, te je mnogima sedela u krilu, ljubila ih, grlila se, zavodila, a da li je podvodila ili je podvođena, javnosti nije poznato.

Činjenica je da nije držala distancu od gostiju i da je svoje usluge animir dame, koju je, ponavljamo, sama priznala, davala na visini zadatka.

Republika

Foto: instagram.com/alex_mima

Aleks Nikolić

Da li se radilo o novcu, zadovoljstvu ili je možda u ovoj gospodi tražila očinsku figuru koja joj je falila kroz život, ne znamo, a ono što je sigurno da svoje tajne ne može sakriti i ne može pobeći od prošlosti koja je očigledno proganja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mali Janjus

21.06.2023 20:11

Rogonja suačešće ako ovu oženiš !!! Raspandrkača se promenila , ahaha ! Nema teorije da je opere čika Žex i teta Miličica , baš su izabrali koga da peru . Nju ni Dunav a ni Sava ne mogu oprat od kurvarluka .

nela

14.07.2023 12:04

trebalo bi da vas tuzi za ovakve naslove