MOKA ZBOG ZVEZDANOVE DISKVALIFIKACIJE IZAŠAO IZ BOLNICE! Hramlje na jednu nogu i kupuje za sina i snajku: Sad sam Kićanović! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moka Slavnić zbrinuo Zvezdana i Anđelu.

MOKA ZBOG ZVEZDANOVE DISKVALIFIKACIJE IZAŠAO IZ BOLNICE! Hramlje na jednu nogu i kupuje za sina i snajku: Sad sam Kićanović! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Nakon što su diskvalifikovani iz ''Zadruge 6'' Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić su došli u stan Zvezdanovog oca Moke Slavnića.

Ekipa portala Republika je na licu mesta najpre uhvatila Zvezdana i Anđelu, a sada i Moku koji je izašao iz bolnice na vikend, hramlje na jednu nogu, a kako nam je rekao, krenuo je u prodavnicu po hranu.

- Je l' ste vi pogrešili? Pa ja sam Kićanović, ovo je neka greška. Ja sam na vikendu, hvala lepo - rekao je Moka u prolazu.

Foto: ST/Nikola Mutić

Moka Slavnić kupuje Zvezdanu i Anđeli hranu

Podsetimo, Zvezdan nam je dao prvu izjavu nakon diskvalifikacije, dok je Anđela urlala na njega da prestane da govori i da uđe u zgradu.

- Dobro smo i sve je u redu. Moka mi je uzimao lekove za srce, moram da se naspavam, nisam spavao celu noć - rekao je Zvezdan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Goca

27.05.2023 16:09

sad mozete obojica,tu budaletinu

LA

27.05.2023 21:19

Nije se naspavao???Provodio je po 20 sati u krevetu.