OGLASIO SE MOKA SLAVNIĆ NAKON ZVEZDANOVE DISKVALIFIKACIJE!

Autor:

Zadruga

27.05.2023

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moka Slavnić o diskvalifikaciji Zvezdana Slavnića iz Zadruge.

OGLASIO SE MOKA SLAVNIĆ NAKON ZVEZDANOVE DISKVALIFIKACIJE!

Foto: Starsport

Nakon što je Veliki šef doneo odluku da iz šeste sezone rijalitija ''Zadruga'' diskvalifikuje Zvezdana Slavnića i njegovu ljubavnicu Anđelu Đuričić, oglasio se i njegov otac Moka Slavnić.

- Nemam komentar. Hvala - poručio je kratko Moka, prenosi Alo.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Moka Slavnić

Moka Slavnić je inače svim srcem podržavao vezu Zvezdana i Anđele, bio je na njenoj strani i javno je podržavao, dok je o bivšoj snaji Ani Ćurčić govorio samo najgore. Takođe, se pomirio i sa bivšom suprugom Slavicom zbog sina i na sve načine je pokušavao da u Belu kuću unese informacije, pa mu se tako obratio i putem društvenih mreža u nadi da će mu neko preneti kakvo je pravo stanje van Bele kuće.

- Dragi Maki, sve što su ti napisali u čestitki je istina. Tvoja majka i ja smo u kontaktu i dogovarali smo se za neke stvari koje su se dešavale napolju. Dakle, nemoj da sumnjaš. Tačno je da se trideset godina nismo čuli, a sada smo to uradili zbog tebe. Ona je dobro i nemoj da se sekiraš. Što se mene tiče, ja sam još uvek u bolnici, ali sve je okej - poručio je on.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić pretio zadrugarima

Podsetimo, nakon što mu je Anđela zamerila komunikaciju za pojedinim zadrugarima i da je ne brani na adekvatan način, Zvezdan je uleteo u spavaću sobu, počeo da lomi i preti ukućanima, zbog čega je hitno diskvalifikovan, a zajedno sa njim i Đuričićeva.

- Zadrugari, ovim vas zvanično obaveštavamo da su Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić su diskvalifikovani iz ''Zadruge'' i ovim će po ugovoru koji su potpisali snositi kaznu od 50 hiljada evra - pročitala je Palčica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lj

27.05.2023 15:19

Novinari ne treba da im daju medijsku pažnju