KAKO SE SAMO USUĐUJU DA TO POMISLE? Ana peni od BESA: Anđela nije najviše NASTRADALA, neću naplaćivati REKLAME na Instagramu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

05.05.2023

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši suprugu Zvezdana Slavnića pogodile su reči Zvezdanovg druga!

KAKO SE SAMO USUĐUJU DA TO POMISLE? Ana peni od BESA: Anđela nije najviše NASTRADALA, neću naplaćivati REKLAME na Instagramu! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Zorica Marković su iskoristile toplo vreme, pa svoje standardno mesto za ogovaranje prebacile iz klozeta do prostora pored paba "Prijatelji". Ana joj je danas ispričala sve o svom sukobu sa Miljanom Vračevićem, koji ju je duboko pogodio.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana i Zorica tračare

- Pitala sam ja njega šta je za njega mangup, a poenta priče ja da sam ja rekla da je Zvezdan bio mangup. Ja sam njega pitala šta je za njega mangup, a on meni kao da je on vozač hitne pomoći i tokom priče on meni kaže da će najviše nastradati Anđela jer je izgubila obraz i čast, on meni kao porodičan čovek kaže to, i još mi kaže da meni kao treba 50 kvadrata, pa kao da ću ja naplaćivati reklame na Instagramu - pričala je Ana.

- Je l' Miljan normalan - upitla je Zorica.

- Ja sam samo pustila da čujem šta on misli, a sve je druga priča. I ja ga pitam koje mišljenje ima o Zvezdanu. On kreće da priča kao šizoidan, manipulativan, on je onda rekao da je Zvezdan sebi napravio gulaš od mozga, i da se igra sa Majom. Složili smo se to za Zvezdana i Maju, ali on nije normalan - dodala je Ćurčićeva.

- Meni Anđele nije žao - rekla je Ana.

- Pa naravno da nije, nju niko nije terao da se osramoti, i da se je*e - rekla je Zorica.

- Ja neću ni da je komentarišem. On je sve vreme govorio kako ću ja da komerciljalizujem sve reklame i ostalo - dodala je Ćurčićeva.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana i Zorica tračare

- Ja ne verujem da je on to pričao - govorila je Zorica.

- Ma sada mi je rekao šta misli o meni sve, i napokon mi je sve jasno - dodala je Zorica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading