ZVEZDAN PLAČAO ANI DA ĆUTI?! Zadrugarka otvorila Pandorinu kutiju, Slavnića će ovo skupo koštati, više joj ne može stati na put! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.04.2023

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić više neće moći da ućutka Anu Ćurčić, rešila je da svu istinu iznese na videlo!

ZVEZDAN PLAČAO ANI DA ĆUTI?! Zadrugarka otvorila Pandorinu kutiju, Slavnića će ovo skupo koštati, više joj ne može stati na put! (VIDEO)

Foto: ATAImages

Ana Ćurčić nije mogla da dođe sebi nakon sinoćne svađe sa Zvezdanom Slavnićem, gde su upleli i njenu porodicu, njegovu ćerku i majku, ali i finansijsko stanje.

Oni su se prepucavali oko toga ko je koga izdržavao i više doprinosio, a onda je Slavniću pala roletna, zbog čega je tema bila prekinuta. Ana je sumirala utiske sa Zoricom Marković, a obe su shvatile Slavnićevu taktiku:

Mene treba da bude sramota njegove majke i ćerke, pa druže, je l' tebe treba da bude sramota zbog njih dve?! Razmišljam o sebi konačno. Što ti nisi razmišljao o Slavici, ćerki i mojoj deci, ti si prvi ovde ušao?! Tu mu već nije bilo dobro - rekla je Ana.

Pokušao je ponovo sinoć da me ućutka, lepo ga je novinarka pitala da li sam se plašila. Sa stotinu hiljada evra me je zacementirao (smeh). Vidi Zoko, ja od dinara pravim tri, sve sam ti rekla. Shvatio je rijaliti, laži, sve... - dodala je Ana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Rijan

15.04.2023 20:32

Bivša je za dobru psiho terapiju. Da li je ona u trojci sa prostitutkom prala zubiće?????? Ovo je prevazišlo svaku meru i granicu... talog