ANA ĆURČIĆ OTVORILA PANDORINU KUTIJU: Dobila podršku Zvezdanove ćerke, pa udarila tamo gde ga najviše boli! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.04.2023

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada Zvezdan ovo bude saznao - nastaće lom!

ANA ĆURČIĆ OTVORILA PANDORINU KUTIJU: Dobila podršku Zvezdanove ćerke, pa udarila tamo gde ga najviše boli! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić je danas ustala na levu nogu, pa se odmah obrušila na bivšeg muža, Zvezdana Slavnića, koji je u tom momentu i dalje spavao, pa nije mogao da čuje šta je sve izgovorila za njega, njihov zajednčki život, ali i njegovu ćerku Saru.

Ona je razvezala jezik u razgovoru sa Zoricom Marković, pa otkrila da se Zvezdanu ne bi svidelo, kada bi je video sa drugim muškarcem:

- Što sam ja za njega, ne premija, nego vidi! I upadneš u kandže manipulatora i svega i sje*eš život! Druže, to te boli što sam došla, što znaš šta sam i ko sam! Ti onda pričaš, varala sam muža, ideš od svoje 15 godine.. Pi*ka li ti bre materina! Prozivaš bre ljude! Dva puta sam pozdravila Saru i pitala sam je, rekla je ''slobodno!'' - rekla je Ana.

Njih dve su dotrčale kod mene da me teše! Svaki dan me zove da vidi kako sam! On i ne zna da nisu mogli da ga smisle moja deca od kad se vratio, da ga smisle! Sin mi nije takav, on mi nikad to ne bi rekao! On i Iva su kao dva creva i onda meni to Iva kaže! Leži kaže ceo dan, a ti mama ideš i lomiš se.. A Slavku obožavaju! Znaš ti koliko Slavica voli moju decu bre, bukvalno kao baku je gledaju! što ti to sve ne kažeš, nego pričaš da sam kur*a da sam tukla majku.. Ovo Hičkok ne bi režiraoJa ostajem nema.. O strahu da ne pričam! On je veliki Zvezdan, za foteljom, za crnim stolom. Slobodno sedi, vodi priču! Ali mislim kad bi me video sa drugim dečkom bio bi problem!  - nastavila je Ana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bumbar

13.04.2023 09:55

da li možete da prestanete da pišete više o Ani I Zvezdanu! Ali ako vam to podiže tiraž izbimite nastabite!