ZVEZDAN ULOVIO NAJNOVIJU ANINU GREŠKU: Odmah ispričao zadrugarima, pa im saopštio svoju odluku! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

09.04.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan obraća pažnju na svaki Anin korak, želi da pokaže njeno pravo lice!

ZVEZDAN ULOVIO NAJNOVIJU ANINU GREŠKU: Odmah ispričao zadrugarima, pa im saopštio svoju odluku! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom sinoćnjih nominacija, svaki zadrugar morao je iskreno komentarisati potrčke - Lepog Miću i Žanu Đorđević.

Na red je došla Ana Ćurčić, koja je stala ispred Lepog Miće i počela da ga rešeta, pa ga okrivila za kompletan odnos Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić:

- Idemo prvo od Miće, volela bih da ga gldam u oči. Sa Mićom nemam nikakav ondos, nikad nismo popričali o mojim problemima, nisi me upoznao i seo sa mnom da se ispričaš. Prvo što si uradio kad sam došla ovde si mi rekao da je Zorica Marković najgori dupljak, nakleo se u svog oca i da je to najgori čovek na svetu i da je poznaješ 30 godina i da goreg čoveka nisi upoznao. Ja sam posle dva minuta došla kod Zorice i sve joj to prenela. Mislim da je to bio tvoj korak da me okreneš ka sebi i da sam tad poverovala i došla sa tobom da se savetujem sve bi ovde bilo drugačije. Sediš tamo gde sedi Ivan Marinković, tvoj naslednik, poigrao si se sa mojim životnim temama i eksplodirala kad si rekao da moj brak nazivaš lakrdijom. Mislim da u ovom rijalitiju nemaš emociju ni prema Anđeli, ni prema Zvezdanu i prvi put si u ovom rijalitiju stao na drugu stranu, braneće se time kako sam došla i iznela prljave stvari o svom bivšem partneru. Mislim da savetuješ i daješ smernice ljudima sa kojim to možeš da radiš i da si tu vrlo pametan, a da te ovaj par vrlo sluša. Mislim da je tvoja uloga da ti izguraš ovu priču uz koju si stao da je to velika ljubav i da bi tvoj najveći poraz bio da ta ljubav ne uspe. Tvoj cilj je samo da Anđela i Zvezdan izađu zajedno, to ti je primarna stvar. Ja sam shvatila šta ti radiš, kako igraš i kako se ponašaš, kako pališ šibice, koga manipulišeš i šta radiš sa devojkama. Da li si takav čovek i van rijalitija, neću da pričam. Zorica me je zamolila da se ne mešam u vaše odnose, a verovatno traju ih prethodnih sezona, a ja sam zamolila da se ne meša o odnose mene i Zvezdana. Mislim da mi je najveći potez što sam odabrla Zoricu. Zorice, na svemu ti hvala. Sa zadovoljstvom te šaljem u izolaciju. Žana, hvala što si tu za mene i ne mešaš se u moju temu. To je vrlo drugarski - rekla je Ana.

Mića nije mogao da ostane imun na sve ove reči, ali ni sam Zvezdan, koji se direktno Lepom Mići obratio i rekao mu da je Ana pogrešila u svemu:

- Neka je rekla gospođa sve što ima - rekao je Mića.

- Sve je pogrešila, ali ne mešam se više. Nikad me nisi savetovao da li je dobro sa Anđelom ili nije, apsolutno ništa - dodao je Zvezdan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading