SLAVNIĆ SE JAVNO ODREKAO ĆERKE I MAJKE! Zvezdan se načisto izgubio: Nikada me videti nećete, neću vas zvati u životu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.03.2023

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić okrenuo leđa majci i ćerki.

SLAVNIĆ SE JAVNO ODREKAO ĆERKE I MAJKE! Zvezdan se načisto izgubio: Nikada me videti nećete, neću vas zvati u životu! (VIDEO)

Foto: printscreen tv pink

Zvezdan Slavnić

Zvezdan Slavnić ne prestaje da šokira. Naime, on je saznao da su njegova ćerka Sara i majka Slavica pružile podršku Ani Ćurčić, a onda ih se javno odrekao.

- Ukoliko ste dale blagoslov, ti, Saro i ti, Slavice, nikad me nećete videti. Pa ćete da date blagoslov sledeći put nekom drugom. Ponoviću, Saro, ćerko moja i Slavice, majko moja, ako ste dale blagoslov, sada ste me videli i gledaćete me samo na televiziji. Ako jeste, nikada nemojte da mi se obratite više, ni ja vas neću zvati u životu - rekao je, pa nastavio da vređa Anu, a Janjuš ga je zamolio da to ne radi.

- Što tvoja žena nije došla ovde da priča o tebi? Ona je zvala Saru da joj da blagoslov da priča o tati i da tata ide u zatvor. E pa, Saro, dati ne kažem, bolje... - gunđao je Slavnić i dodao:

- Javiću im se na "Kukovdan". Priznao sam, bio sam užasan tata. I za sebe i za nju nikakav nisam bio - i robija i ovo i ono.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Željko

17.03.2023 22:24

Ubica i siledžija nikome nije potreban.