"ANĐELU JE NEKO POSAVETOVAO DA RASTURI BRAK, CURE JOJ HORMONI" Eva Ras raskrinkala najmoralniju ljubavnicu Zadruge, pa oplela po Ani!

Autor:

Zadruga

11.02.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eva Ras bez dlake na jeziku o ljubavnom trouglu iz Zadruge!

"ANĐELU JE NEKO POSAVETOVAO DA RASTURI BRAK, CURE JOJ HORMONI" Eva Ras raskrinkala najmoralniju ljubavnicu Zadruge, pa oplela po Ani!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

U rubrici "Prst sudbine" voditeljka Jovana Jeremić je danas ugostila glumicu Evu Ras. Tom prilikom Jovana je sa glumicom prokomentarisala o Danu zaljubljenih u "Zadruzi" i trouglu Ane ĆurčićZvezdana Slavnića i Anđele Đuričić.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Eva Ras u emisiji Novo jutro

 

- Još sam živa. 82 godine i 42 dana. Ne znaju vaši gledaoci koliko stepenica ovde treba proći. Sedela bi Mira Banjac ovde, ali ona ne može po stepenicama. Pratim "Zadrugu". Na strani sam Anđele, ne mogu nekome u 2023. godini da zameram nekome što voli s*ks i da morališem, meni je to normalno. Hormoni joj cure sa svih strana. Noćas sam ih gledala i bilo mi je žao. ja sam bila u rijalitiju, rijaliti je uznapredovao, ali glavna osobina se nije promenila, svi imaju taktike. Neko je posavetovao Anđelu da smatra sebe viškom jer je brak svetinja, a nema veze što se raspao brak pre nje. Ali oporaviće se ona do 14. februara - odgovorila je Eva.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Eva Ras Novo jutro

 

- Ja kao glumica gledam Anu. Ona je prosto fenomenalna, ona prosto plače i jede. I sinoć kad je završila sa Darkom, ona je jela. Onda je i on plakao, ona ga je nudila da jede, valjda su jeli oboje. Zacrtali su neke ciljeve, onda kad ih urade, mogu da jedu. Kad ste emotivno potreseni, nema tog emotivnog stanja da ćete izvaditi zalogajčić i jesti - dodala je Eva.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading