JEZIVA PORUKA SE POJAVILA NA PINKU TOKOM ZADRUGE: Ispod Anđele Đuričić stigla pretnja opasnom kriminalcu "Ostaće ti samo dva člana" (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.02.2023

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je Anđela Đuričić imala svoje izlaganje, u dnu ekrana išla je vrlo preteća poruka jednom kriminalcu.

JEZIVA PORUKA SE POJAVILA NA PINKU TOKOM ZADRUGE: Ispod Anđele Đuričić stigla pretnja opasnom kriminalcu "Ostaće ti samo dva člana" (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku trajanja rijalitija ,,Zadruga" gledaoci imaju pravo da šalju poruke koje trčećim slovima prolaze u dnu ekrana. To su od nedavno počeli da koriste porodice kriminalaca, koji u zatvorskim ćelijama imaju pravo da gledaju ovaj najgledaniji rijaliti. 

Tako je prošle noći u toku izlaganja Anđele Đuričić u emisiji ,,Pitanja novinara" protrčala vrlo uznemirujuća poruka, upućena jednom od kriminalaca. Očigledno se radi o njevogoj supruzi, budući da se u tekstu može osetiti njena emocija besa. 

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić Zadruga 6

 

- Slagao si me nešto što sam saznala i jako me je iznerivralo. Pitala sam te lepo da li je i za tebe to što nije moglo kao na kraju preko žutog pileta.  Rekao si ne, šta će to meni kao. Skapiraćeš na šta mislim na nešto na šta sam alergična i prsnem kad čujem. Znam kako si dočekao Novu godinu... ne želim da saznam opet ovako nešto u suprotnom ostaće ti samo dva člana na poseti, mene neće biti. Tvoja Šimpanza - glasila je preteća poruka. 

 

U nastavku celu poruku možete videti od trećeg minuta, a vrlo je zanimljivo što su poslate pre poruke i tri emotikona gorile, u ovom slučaju gorile. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Ccccccccc

13.02.2023 12:44

Idiotizam je što uopšte zatvorenici mogu da gledaju zadrugu. Na svu njihovu agresiju, gledaju svu agresiju ovih bolesnika i ološa iz zadruge!!! I koga zanimaju njihove poruke,,vidim gluposti koje pišu,kad su im deca piskila,kamila,spavala ,bila,bila....a skoro uopšte nema komentara koji se odnose na samu zadrugu!!! ZABRANITE TO !!!!