KRISTIJAN PRVI PUT JAVNO PRIZNAO SVOJE NAJTEŽE KRIVIČNO DELO ZA KOJE JE OSUĐEN! Zaprepastio je javnost

Autor:

Zadruga

05.02.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko priznanje Kristijana Golubovića šokiralo je javnost!

KRISTIJAN PRVI PUT JAVNO PRIZNAO SVOJE NAJTEŽE KRIVIČNO DELO ZA KOJE JE OSUĐEN! Zaprepastio je javnost

Foto: PrintscreenPink

Kristijan Golubović tokom gostovanja kod Jovane Jeremić u emisiji ''Novo jutro'', govorio je o svom životu i osvrnuo se na loše komentare kao i osude javnosti sa kojom se godinama bori.

Tom prilikom odgovorio je na optužbe i loše spekulacije koje ga prate, od kako je otkrio da neko vreme plaća stan i živi pod kirijom dok gradi porodičnu kuću u kojoj će živeti sa Kristinom Spalević i njihovim zajedničkim sinom.

- Ljudi pričaju da sam ja klošar jer plaćam kiriju, a ja samo pravim kuću na Zvezdari. To smeta onima koji dođu iz "donjeg Prnjavora". Ako zaradim normalno, onda sam "kriminalac na baterije", a ako nešto opljačkam onda sam robijaš. Neka se dogovore. Svima smeta, što gradim i radim, lepa i mlada žena.. Upravo je to njihov problem. Svi mi imamo jedan život i treba da ga iskoristimo kako treba - izjavio je Golubović, pa nastavio:

Republika

Foto: PrintscreenPink

Kristijan Golubović u Novom jutru

- Ja narkomane ne cenim, za mene to nisu ljudi. Ne cenim ljude koji ne cene sebe a samim tim ni druge. Ja gledam samo dela, a ne te "tastatura mafijaše", koji su zaludni i nemaju preča posla - izjavio je Kristijan.

O temi nasilja nad ženama, ali i pitanje da li je ikada bio prevaren, kratko i jasno je odgovorio.

- Nikada nisam pretio ženi ili je maltretirao, možda u svađi kažem nešto ali fizički nikada. Ne, nikada nisam uhvatio ženu u prevari, stvarno nema potrebe - nasmejao se Kristijan.

Republika

Foto: PrintscreenPink

Kristijan Golubović u Novom jutru

Takođe, otkrio je svoje najteže delo za koje je bio osuđen i priznao da na to ni malo nije ponosan.

- Što se tiče osuđenosti, to je za pokušaj ubistva. Nasrnuo sam nožem, dohvatio sam skakavac a on od posledica toga, dosta kasnije je mladić umro. Znači pokušaj ubistva sa smrtnim krajem, na koje ni malo nisam ponosan - otkrio je Golubović.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading