BLAM IZJAVA MORALNE LJUBAVNICE: Anđela priznala da ne može da zadovolji Zvezdana, pa otkrila detalj o njegovoj Ani! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.01.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić popričala je sa Drvetom mudrosti!

BLAM IZJAVA MORALNE LJUBAVNICE: Anđela priznala da ne može da zadovolji Zvezdana, pa otkrila detalj o njegovoj Ani! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić, E-stock, Instagram

Anđela Đuričić dan nakon žurke u "Zadruzi" bila je veoma tužna. To su primetili svi, a ona je svoja osećanja podelila kod Drveta, kod kojeg se inače otvaraju zadrugari i o svemu pričaju. Njeno neraspoloženje je zbog veze sa Zvezdanom Slavnićem.

Foto: Printscreen

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić i Moka Slavnić

 

- Sve mi je pobrkano u glavi. Znam ja da je Zvezdan imao veliki ulog, on je ostavio svoju devojku, ženu koja ga je čekala kod kuće, a znam da se on ne zadovoljava onim što mu ja pružam - počela je Anđela i nastavila:

- Ne menja činjenicu da je on zaljubljen u mene, a osećam da mu to neće biti dovoljno u nekom trenutku. Znam ja da smo mi nerazdvojini, ja vidim kojim tokom sve ovo ide, a vidim da je stalo i meni i njemu: Meni se sada bore i razum i srce o svemu. Zbunjena sam, pričala sam sa njim. Znam ja šta želim, šta osećam, znam da mi razum kaže ne, a opet srce... Previše razmišljam o svemu, a onda se setim porodice šta mi je rekla, a ja se sve više vezujem za njega, on je sjajan muškarac, ozbiljan, staložen. Ja moram da kažem da su moja osećanja prema njemu nadmašila moje dve veze od ranije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dušan

11.01.2023 18:47

Pripremila se za rijaliti na glumačkoj akademiji.