ŠOK ISTINA O ZVEZDANU I ANI ISPLIVALA NA VIDELO: Ona varala bivšeg muža sa Slavnićem, a on joj vratio frizerkom iz Crne Gore! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

06.01.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić priznao je sve.

ŠOK ISTINA O ZVEZDANU I ANI ISPLIVALA NA VIDELO: Ona varala bivšeg muža sa Slavnićem, a on joj vratio frizerkom iz Crne Gore! (VIDEO)

Foto: ST/D. Kadić/printscreen/instagram.com/zvezdanzadruga6

Zvezdan Slavnić prevario je svoju nevenčanu suprugu Anu sa Anđelom Đuričić, frizerkom iz Crne Gore. Međutim, tu nema kraja poniženju prevare žene, on je izneo detalje o odnosu sa Anom, te je, po svemu sudeći, ispričao kako je ona prevarila svog supruga sa Slavnićem. 

Na Instagramu se pojavio snimak sa naslovom ,,Upravo Miki nagovara Zvezdana da ispriča da je Ana prevarila muža bivšeg sa njim, on kao neće da glumi šmekera". U klipu možemo čuti da Zvezdan odbija da iznese ,,prljav veš" sa Anom, jer bi je to dotuklo još više posle svega šta joj je priredio sa frizerkom iz Crne Gore. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samoposmatramo1

 

- Ovo što si sad pričao, moraš da izneseš kompletnu priču - rekao je Mikica. 

- Ne mogu to da joj uradim, nema šanse, mogu da kažem da smo imali uspona i padova, ali to ne mogu da iznesem. Posle svega ovoga, još to, gde sam opet ja 90 posto negativac. Na ona pitanja što si ti rekao, jasno i glasno i konkretno - priča Zvezdan. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading