ZVEZDANOVA ANA ZADALA NIŽI UDARAC: Anđeli će se pušiti uši od ovih reči!

Autor:

Zadruga

31.12.2022

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nevenčana supruga Zvezdana Slavnića se oglasila.

ZVEZDANOVA ANA ZADALA NIŽI UDARAC: Anđeli će se pušiti uši od ovih reči!

Foto: ST/D. Kadić/printscreen/instagram.com/zvezdanzadruga6

Supruga Zvezdana Slavnića, Ana, neće se više oglašavati u vezi s preljubom koju je njen suprug počinio u Zadruzi pred milionima gledalaca.

Ana se sada oglasila na Instagramu, gde je navela da više neće govoriti za medije, te otkrila sa čime se suočava nakon onoga što joj je suprug priredio.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram/YouTube/Printscreen

Ana Slavnić, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

 

Sudeći po njenoj objavi, Ana je veoma povređena onim što je Slavnić učinio kad ju je ostavio zbog Anđele Đuričić.

- Više se ne oglašavam novinarima, niti dajem bilo kakve izjave i stavljam tačku. Potreba da se oglasim nije igranje rijalitija, a to kažem onim dušebrižnicima, koji samo žele još više nesreće i suza, pa se setite šta je vas ikad bolelo, ako uopšte imate srce da vas boli. Hvala svim mojim divnim ljudima ovde, jer za vas jesam i biću tu -napisala je Ana na svom Instagram storiju.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Slavnić Instagram

 

Podsetimo, Zvezdan Slavnić je svoju nevenčanu suprugu Anu, s kojom je proveo 15 godina, ostavio uživo u programu pred milionima gledalaca Zadruge, kada je priznao emocije prema 22 godine mlađoj Anđeli Đuričić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Iksoks

08.01.2023 21:01

Ipak, tacka uvek postoji. Neko samo ne zeli da ti da novac, trebalo bi to da razumes jasno. Zasto mislis da bi neko bio dushebrizhan prema tvom suprugu, koji moli ipak nakon 15 godina.... anu_76. I trazi da se stavi tacka, a zna da uvek postoje samo 3 tacke...