NE BIH MOGLA JE PODNESEM: Anđela pokazala da je moralna ljubavnica, kada bi Zvezdanova Ana ušla u Zadrugu, ovako bi reagovala!

Autor:

Zadruga

30.12.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić otkrila kako bi se osećala kada bi Ana , nevenčana supruga Zvezdana Slavnića ušla u Zadrugu.

NE BIH MOGLA JE PODNESEM: Anđela pokazala da je moralna ljubavnica, kada bi Zvezdanova Ana ušla u Zadrugu, ovako bi reagovala!

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram/YouTube/Printscreen

Anđela Đuričić tokom ,,Igre istine" odgovorila je na pitanje kako bi se postavila pre nevenčanoj supruzi Zvezdana Slavnića, Ani, ukoliko bi ona odlučila da uđe u rijaliti i suoči se sa njima.

Republika

Foto: Zadruga printscreen

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

 

- Ne bih mogla da je podnesem kada bi ušla, jer je to jedina osoba kojoj sam nešto loše uradila. Ne bih imala obraza da je pogledam u oči, a ne da joj priđem. Bez obzira što ja nisam glavni krivac, opet on je prema meni nešto osetio, kad sve povežemo i osetimo, onda je to tako - rekla je Anđela.

- Meni se čini da si ti svesno ušla u taj odnos - ubacila se Marija.

- Naravno, nisam ja rekla da je to nesvesno. Ja sam svesno znala da je to čovek koji ima to što ima, znala sam da je zauzet. Svesno sam ušla u to, jer ponovo jeste tako. Znam da je zauzet, mene mladi momci ne zanimaju, on je neko sa kim sam super, provodimo vreme - pravdala se Anđela.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading