MIKICA VOLI DA POPIJE MALO VIŠE! Miloš Bojanić u velikoj ISPOVESTI otvorio dušu o svojim NASLEDNICIMA: Kad ih spojim, to sam JA!

Autor:

Zadruga

23.11.2022

13:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Bojanić progovorio o sinovima Mikici i Banetu Bojaniću.

MIKICA VOLI DA POPIJE MALO VIŠE! Miloš Bojanić u velikoj ISPOVESTI otvorio dušu o svojim NASLEDNICIMA: Kad ih spojim, to sam JA!

Foto: ATA Images, republika, TV pink

Pevač Miloš Bojanić iza sebe ima uspešnu karijeru, a njegove hitove znaju sve generacije. Novac koji je zarađivao ulagao je u nekretnine koje su jedne od najluksuznijih na estradi.

Njegov privatan život je oduvek intrigirao javnost, a sada njegovi sinovi Mikica Bojanić i Bane Bojanić privlače veliku pažnju, te je sada pevač odlučio da progovori o svom životu, ali i svojim naslednicima. 

Republika

Foto: ATA Images

Miloš Bojanić o sinovima

Mikica je svojevremeno u Kanadi imao svoju kamionsku kompaniju. Imao je četiri kamiona i vozače koji su radili za njega, ali su Miloš i Mikica povremeno pomagali kada je to bilo potrebno. Ipak, Mikica je odlučio da se sa suprugom Dušicom i troje dece vrati u Srbiju, gde žive već dve godine, a Bojanić ističe da je sa unucima u odličnim odnosima, ali da ne vidi u njima svoje naslednike.

- Mikica ima troje dece. Odlično se družimo, ali još su mladi, nisu se još na tu temu ofirali. Oni su u Srbiji već dve godine, žive ovde, idu u školu, sve je super - počeo je Bojanić, koji ne krije da svoje snajke gleda kao na ćerke koje nema.

Miloš ističe i da je sa kolegama u odličnim odnosima, ali da se zbog obaveza slabo viđaju, kao i da se rado čuju u popiju kafu kada se uklope.

- S obzirom na to da su oni većinom u Beogradu, a ja u Novom Sadu, a i mnogo sam zauzet u poslednje vreme, tako da slabo. Blizak sam sa celom ekipom koja je ranije bila dole na moru... Sale Popović, Suzana Jovanović, Zlata Petrović, Viki Miljković, Goca Božinovska, Goca Lazarević mi je draga, ona mi je pružila veliku podršku na samom početku moje karijere - priča Miloš i dodaje:

Republika

Foto: ATA Images

Bane Bojanić

- Onda zemljak moj Mitar Mirić, Sanja Đorđević, Lepa Brena i mnogi drugi. Družili smo se tamo, to je bilo ludilo. Kasnije sam se okrenuo na drugu stranu, više turizmu. Svako na svoju stranu, nemamo problema, svi su mi podjednako dragi. Posebno izdvajam mog idola Nedeljka Bilkića koji mi je od detinjstva bio i ostao drag.

Kako su se i Mikica i Bane oprobali u muzičkim vodama, Miloš kaže da je Bane nasledio njegove glasovne mogućnosti, a Mikica njegovu dušu:

- Kad ih spojim obojicu, to sam ja! - kaže Bojanić koji je preponosan na obojicu.

- Nijedan ne puši, nijedan ne pije... Mikica voli da popije malo više ponekad, o ostalim supstancama nema potrebe da govorim. Vredni su, porodični ljudi, dobri očevi, dobri muževi, tako da sve je to za ponos - dodaje Miloš i hvali svoje unuke:

Republika

Foto: Printscreen Youtube/Zvezde Granda Specijal

Mikica Bojanić

- Mikičin stariji sin igra košarku, on je već sada visok 190 centimetara, a ima četrnaest godina. Majka mu je Dalmatinka, kod nje u porodici nema niko ispod 190. Tako da je genetski povukao na njih, a ni Mikica nije nizak. Pokušavale su i Banetove ćerke, bavile su se sportom, nisu bile na ulici i po nekim kafićima,

Pevač tvrdi da nikada na svojoj koži nije osetio da mu deca nešto zameraju, a pa se  prisetio i svojih početaka.

- Koliko se sećam, moj put je bio grčevit, ispravan, glasan i jasan. Samo sam pevao i radio, to je moj život - zaključio je Miloš Bojanić za 24sedam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading