ŽESTOKA AKCIJA MAJE I BILALA TOKOM LAJVA: Zadrugari nisu marili što ih gledaju MILIONI, prepustili se strastima! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.11.2022

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Bilal Brajlović vodili su ljubav dok je trajala emisija u "Zadruzi"

ŽESTOKA AKCIJA MAJE I BILALA TOKOM LAJVA: Zadrugari nisu marili što ih gledaju MILIONI, prepustili se strastima! (VIDEO)

Foto: zadruga printscreen

Učesnici šeste sezone rijaliti programa "Zadruga" Maja Marinković je Bilalu Brajloviću prebacivala da je loš u intimnim odnosima, što ga je pogodilo i udarilo mu na ego.

Usred lajva hteo je da joj dokaže suprotno, pa su započeli vruću akciju.

- Rekla sam mu da je p.... i dokazao mi je

Republika

Foto: zadruga printscreen

Maja i Bilal, žestoka akcija

da nije usred lajva - rekla je Maja.

Aleksandar Sauer to je saznao i izjasnio se da su mu ulepšali veče, koliko se ismejao.

- Vi ste dva totalna debila - rekao je Sauer.

- Cepali smo se tamo - kazala je Maja.

 

 

- Ljudi su upadali unutra svi - rekao je Bilal.

- Naj.bali smo, ovo je stvarno bilo "tu mač". Ne smemo da radimo u lajvu ovo. Dođi od blama da sednemo tamo - rekla je Maja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Anja

08.11.2022 20:41

Šta reći ili komentarisati ovo? Kakva i koja devojka sme sebi dozvoliti ovako nešto? Po meni, otac treba da se postidi i prestane da podržava (i finansijski i kao otac) i godinama ponavlja rečenicu ...to je Maja, jedinsstvena, posebna...,i tra la, la. Maja je dobar drug, prijatelj, čovek ali, Maja je sebi najgora, sama je svoj neprijatelj. Majina majka je u anonimi, sigurno ju je sramota Majinih postupaka, a Maja se "uvrgla" na oca u potpunosti. Oboje nemaju srama i ne razlikuju dobro i loše nego je samo važno da novinari nešto napišu ili ih pozovu u neku emisiju. Žao mi je Maje, postaje sve lošija (možda je to bolest koja zahteva ozbiljno lečenje ). Bilal je iskreno i zaigrano dete-dečko koje je uvučeno u Majine igrarije.

stefi

08.11.2022 20:43

To DeBilal Bosna je ponosna samo nešto kratko za nimfu to nije dovoljno