NIKAD SE NISAM UDAVALA, UGLAVNOM SAM RASTURALA: Sveže verena Maja Marinković otkrila kako se oseća nakon što ju je Bilal zaprostio (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.11.2022

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković bila je uverena da ju je Bilal verio zarad rijalitija, ali sada je promenila mišljenje.

NIKAD SE NISAM UDAVALA, UGLAVNOM SAM RASTURALA: Sveže verena Maja Marinković otkrila kako se oseća nakon što ju je Bilal zaprostio (VIDEO)

Foto: zadruga printscreen

Bilal Brajlović zaprostio je Maju Marinković tokom žurke u "Zadruzi 6", a jutra kasnije zadrugarka je sveže verena prokomentarisala kako se oseća nakon romantičnog čina, koji su videli milioni. 

-Zbog čega si ga pitala da li je samo zbog rijalitija? - pitalo je Drvo Maju. 

-Jer sam razmišljala da li je došao da traži zadatak samo zbog alkohola ili se zaljubljuje. Mislim da je iskren i da nije zarad nečeg. Vidim koliko se promenio, a nismo mnogo dugo zajedno. Pažljiv je i vodi računa o sitnicama za koje sam mu sugerisala, pa mislim da postaje malo ozbiljnije između nas - rekla je Maja

-Nisam mislila da će ovako da se odvija. Nisam zaljubljena sad, ali je tu početna faza emocije. Uhvatim sebe kad se posvađamo, kad poludim i napravim haos, pa mu prva priđem, pošaljem Necu da vidim gde je, e onda uhvatim sebe da mi je stalo. Dok me je za Marka Markovića bolelo uvo gde je, ovo nije taj slučaj - rekla je Maja.

Republika

Foto: zadruga printscreen

Maja Marinković

-Nikad se nisam udavala, uglavnom sam rasturala. Šalim se, mislim ne šalim se. Pa, to je po meni nešto najlepše o čemu svaka žena sanja i koja jedva čeka da doživi. Volela bih da bude veselo, kao prava ceremonija, da imam prelepu venčanicu. Da bude na neki moj način posebna. Volela bih momačko i devojačko veče, sve lepo i glamurozno, lepa venčanica. Volea bih da izaberem kuma i kumu, majku, oca. Da bude baš zapamćen dan - rekla je Maja.

-Imam jednu malu tajnu. Sofija Una, mi smo bliske, ne družimo se, ali mi je draga i skoro mi je rekla kad sui bili u nekoj valjda svađi, rekla je da će i ona izgleda proći kao ja u smislu ništa od energije. Dosta sam ja iz toga izvukla, niej baš zadovoljna njihovim odnosom i da se smorila. On nema šta da pruži devojci, kao neko emotivno drvo, to je prava reč - rekla je Maja.

Republika

Foto: zadruga printscreen

Maja Marinković u Rajskom vrtu

-Dopada mi se Bilalova duhovitost, energija, harizmatičan je i ima to ludilo kao ja. On je jako sladak, ali imali ste priliku da mi fizički izgled nije presudan. Ima žar i strast između nas. Volim da pričam sa muškarcima, da su zanimljivi i pažljivi. On radi na toj pažnji u poslednje vreme. Ali harizma definitivno. Ja sam njega osvojila drčnim stavom. Dopada mi se što neće u potpunosti uvek da me posluša, ali krenuo je da me poštuje jer kreće da se zaljubljuje u mene - rekla je Maja.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading