MINA VRBAŠKI SE OGLASILA NAKON ŠTO SU ISPLIVALE NJENE PRIVATNE PREPISKE! Bivša zadrugarka odmah REAGOVALA: KARMA će se pozabaviti pojedincima!

Autor:

Zadruga

11.09.2022

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Mina Vrbaški doživela je neprijatnost nakon što su društvenim mrežama počele da se šire njene privatne prepiske.

MINA VRBAŠKI SE OGLASILA NAKON ŠTO SU ISPLIVALE NJENE PRIVATNE PREPISKE! Bivša zadrugarka odmah REAGOVALA: KARMA će se pozabaviti pojedincima!

Foto: E-stock/Č.Vukojičić

Mina

Naime, Minin nekadašnji obožavalac okrenuo protiv nje, pa je na društvenim mrežama počeo da širi sve informacije koje ima o bivšoj zadrugarki, između ostalog i njene privatne prepiske.

Mina je odlučila da se javno oglasi ovim povodom i svojim pratiocima na društvenim mrežama uputi jasnu poruku.

- E, pa, ovako. Nisam htela da dođe do ovoga, ali očigledno moram nekoliko stvari večeras da kažem. Nadam se da ste mogli da primetite da se, otkad sam izašla iz rijalitija, trudim da privatnost sačuvam za sebe i da ne serviram sva dešavanja iz mog života na tacni, kao što sam ranije. Hvala svima na podršci sve ove godine, ali pojedini ljudi očigledno ne shvataju da nemaju prava da mi se mešaju u život.

Foto: printscreen rtv pink

Mina Vrbaški

 

- Konkretno, u poslednje vreme imam problem sa bivšim fanom koji plasira laži o meni, kači montirane četove i ne prestaje da biva opterećen mojim životom - dodala je Mina.

- Očigledno ne postoji ništa gore od ljubomore i sujete. Hvala mojoj pravoj podršci i svima onima koji su bili uz mene u teškim danima, a tu su i danas kada su stvari konačno došle na svoje mesto. Dok se ne vratim u Srbiju, možete me gledati u vrhu trendinga, u sedam zemalja na 28 mesta. A kada se vratim, spremite se za još veći tornado koji sledi, a karma će se već sama pozabaviti pojedincima. Voli vas Mina - zaključila je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Miki

11.09.2022 08:03

Da li Mina misli da karma nju ne prati?