Morbidnostima i bizarnostima nema kraja! Marko ostavio OPROŠTAJNU poruku ''POKOJNOM'' ocu na porodičnoj grobnici: Mili moj, počivaj u miru!

Autor:

Zadruga

15.06.2022

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na porodičnoj grobnici Osmakčića osvanula oproštajna poruka.

Morbidnostima i bizarnostima nema kraja! Marko ostavio OPROŠTAJNU poruku ''POKOJNOM'' ocu na porodičnoj grobnici: Mili moj, počivaj u miru!

Foto: Pink.rs/ N. Brajović, Zadruga official youtube.com printscreen

Morbidnostima porodice Osmakčić nema kraja. Nakon što su lažirali smrt Franje Osmakčića, oca Marka Osmakčića i sahranu, javnost je mislila da dalje ne mogu ići.

Republika

Foto: Instagram.com, Facebook.com printscreen

Osmakčići lažirali očevu smrt

Ipak, oni su ubrzo to demantovali, pa je najnoviji potez Marka Osmakčića zgrozio sve. Naime, kako su novinari bili u Laništima gde je zakazana sahrana bila, oni su među cvećem na porodičnoj grobnici zatekli bizarnu poruku.

- Naš voljeni Franjo Osmakčić 1964-2022. Mili moj oče, počivaj u miru! Voli te tvoj sin Marko! - napisano je na papiru, prenosi Kurir.

Republika

Foto: Pink.rs/ N. Brajović, Zadruga official youtube.com printscreen

Marko Osmakčić ostavio ocu oproštajnu poruku

Komšije ne kriju da su frapirani zbog svega što su Osmakčići napravili, te ističu da su ovim potezom ''zatvorili sebi sva vrata''.

- Mi smo u šoku zbog svega što se izdešavalo s Markom i ovom laži oko Franjine smrti. Ovde u selu smo svi znali da je to laž. Kakva sahrana? Budalaština. Odmah bismo mi to ovde čuli. Oni su ovde poznati kao familija ludaka. Sklonili su iz kuće pre nekoliko dana i Franjinu majku Anu, Markovu babu. Ona je sina celog života vodila kod lekara i psihijatara, nije on pri čistoj pameti. Sramota za Bosnu šta su nam priredili. Kad je slagao da je umro, oni su sebe već pokopali i sahranili i ovde im nema mesta više. Sve su to oni smislili. Valjda toliko imaju mozga da ovde više ne dolaze od bruke i sramote. Sigurno će i kuću prodati. Ana je i ovako stara i bolesna, a sad joj tu više nema života - rekla je komšinica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading