SRAM ga bilo, ISTERAĆU ih napolje: Baka Milane Šarac BESNA na Nikolu Grujića, imala samo JEDNO da poruči unuci!

Autor:

Zadruga

11.04.2022

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baka Milane Mima Šarac, Zorka, istakla je da je jako besna na oženjenog pevača, Nikolu Grujića Gruju, pa tako ne želi da ga primi kod sebe u kuću.

SRAM ga bilo, ISTERAĆU ih napolje: Baka Milane Šarac BESNA na Nikolu Grujića, imala samo JEDNO da poruči unuci!

Foto: printscreen/TVPink

Milana Mima Šarac je više puta istakla da je jako vezana za svoju baku Zorku, a sada je njena baka otkrila da je jako razočarana u nju, čak toliko da je spremna i da je "izbaci" iz kuće ako bi se vratila kući sa Nikolom Grujićem Grujom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milana Mima Šarac i Nikola Grujić Gruja ozvaničili vezu

- Sanja Grujić Mitrovčanka joj je lepo rekla, mislim da joj je ona tamo najbolji prijatelj. Gruja je negativan skroz. Svi su mi dragi, ali besna sam na Gruju. Sram ga bilo, ima žensku decu, kako može tuđem detetu da radi tako nešto - priča Mimina baka, a nakon toga se osvrnula i na glasine koje kruže, da planira unuki da prepiše stan:

Republika

Foto: printscreen

Baka Zorka besna na Nikolu Grujića Gruju

- Mi imamo dva sina, ostavljamo njima stan i sve, to njima ostaje, a oni posle nek odluče šta će sa tim. Ona kod nas uvek ima svoju sobu, al ne možemo njoj ostaviti sve - otkrila je Zorka i dodala:

Republika

Foto: printscreen

Zorka, baka Milane Mime Šarac

- Nikada ne bih prihvatila vezu sa Grujom, a on ovde neće koraknuti. Isteraću ih napolje ako mi ga dovede. Tu nema budućnosti nikakve, niko ga od nas neće prihvatiti, niti će joj pomoći. On ovde ući neće, a ona ako odluči da ide sa njim, neka putuje. Poručila bih joj samo da se skloni od Gruje, ima devojka, ima momaka, samo to - ispričala je Mimina baka u emisiji "Pitam za druga", prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading