Obelodanjene LAŽI Dragojevića! Dalila i Đedović RASKRINKALI Dejana, procurio TAJNI RAZGOVOR! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.04.2022

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oktrivene laži Dejana Dragojevića.

Obelodanjene LAŽI Dragojevića! Dalila i Đedović RASKRINKALI Dejana, procurio TAJNI RAZGOVOR! (VIDEO)

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ, E-Stock

Mnogi su mislili da prijateljstvo između Dejana Dragojevića, Sandre Rešić i Marka Đedovića nikada neće pući, ali Dejan je svojim distanciranjem od njih dvoje to demantovao. Od tog trenutka Đedovič prati svaki Dejanov korak, analizira njegovo ponašanje i sve ono što izgovara, te je sada Dalili Dragojević otkrio do kojih je zaključaka došao, dok je ona raskrinkala laži Dragojevića.

Republika

Foto: printscreen/heavycur_zadruga

Marko Đedović i Dalila Dragojević o Dejanu Dragojeviću

Prema Markovom mišljenju, Dejan se razotkrio onog trenutka kada je počeo da napada Mensura zbog Mine, često je ponavljao kako mu ne veruje da je preboleo devojku sa kojom je bio godinu dana, pa je Đedović priznao da sumnja da je preboleo Dalilu i zaključio kako je Dejanovo viđenje Mensura zapravo njegova autoprojekcija.

- I sad ti tražiš od nas da mi verujemo u to da on nije preboleo Minu, s kojom je bio godinu dana, i to pre godinu dana, a tražiš da varujemo tebi, jednom velikom emotivno stabilnom liku koji lupa čaše o glavu, skače u jezera, bazene, hoće da ide kući? Od Mensura to ništa nismo videli. I ti mu ne veruješ, a mi tebi da verujemo? Jao divan, gospodin... - rekao je Đedović.

Republika

Foto: printscreen/heavycur_zadruga

Marko Đedović i Dalila Dragojević o Dejanu i Aleks

- On je tamo ubeđivao da me navede na mišljenje da i ti za njim patiš. Kao "Ona je došla mene da vidi tog dana kad sam ja olupao čašu o glavu, kad sam se vraćao, a ja sam je odgurnuo od sebe, nisam hteo da je zagrlim - rekao je Đedović, dok je Dalila bila šokirana lažima.

- Ja sam mu rekao da neko od vas dvoje laže, ja znam da te zagrlila. Ja mu vidim po faci da me laže, i ja mu kažem "Neko od vas dvoje laže".

 

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading