AKO ME VOLIŠ URADIĆEMO TO: Filip Car PONUDIO Maji trojku sa Dalilom!

Autor:

Zadruga

14.12.2021

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik "Zadruge 5" Filip Car i njegova bivša devojka Dalila Dragojević izabrani su u ponedeljak veče za potrčke, te će biti u sobi za izolaciju, a to najteže podnosi njegova sadašnja partnerka Maja Marinković

AKO ME VOLIŠ URADIĆEMO TO: Filip Car PONUDIO Maji trojku sa Dalilom!

Foto: printscreen

Ona je prekjuče tokom večeri otrčala u sobu za izolaciju kada je videla da se Car i Dalila spremaju za spavanje, a sve da bi se uverila da se među njima ništa ne dešava. Caru je Maja rekla da će da spava između Dalile i njega, a on je došao na ideju da legne između njih, da naprave sendvič i imaju grupni seks tokom noći.

- Filipe, nema šanse da ostaneš sam sa Dalilom. Ti si nevernik, ima da petljaš nešto, zato ću ja da spavam s vama! Briga me šta će ko da kaže. Kad god budete u izolaciji, ja ću da noćim i budem s vama - pretila je Maja, a Filip je šokirao predlogom:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Filip Car

- Majo, dosadna si ko krpelj! Ne mogu da trpim tvoje izlive ljubomore. Na šta ti ja ličim?! S Dalilom sam završio i ne bih je pipnuo ni da mi ponude pare! Ali mogu da je pipnem pod jednim uslovom. Da ja legnem između vas dve, da napravimo sendvič i spavamo svi zajedno! Jedna vatrena trojka. Dalili svakako nedostajem, vidim kako me gleda, ali se pravi da je hladna. Majo, ako me voliš, napravićemo to - rekao je Filip, a Maja je počela da preti i grebe ga.

Dalila nije bila previše raspoložena za razgovor, pa je rekla da slobodno mogu da imaju seks bez nje.

- Majo nemoj da brineš zbog mene. Filip me ne zanima. Možete slobodno da radite šta vam je volja, samo mene ostavite na miru. Nisam u izolaciji jer je ovde Filip, pa me zato ostavite na miru - rekla je Dragojevićka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

Kad je pala noć, Car i Maja imali su žestoku akciju tik do Dalile, koja je jastuk stavljala na glavu da ne bi čula Majine uzdahe. Bosanka je u jednom trenutku ustala i izašla da ispuši cigaretu, pa se vratila u krevet.

Par je imao seks na podu pred Dalilinog kreveta, a kad su završili, konačno je mogla da zaspi. Ujutru su se svi pravili kao da se ništa nije desilo, a Maja je bila ponosna na sebe što Dalilu nije pustila da priđe njenom dečku.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

Dalila: Ljubomorna sam na Martinu

 

Dalila Dragojević pozvala je u pušionicu Dejana Dragojevića da bi ga uverila da nije bila prisna s Carem u izolaciji, a potom mu je priznala da joj smeta kad on razgovara sa Martinom Petrović, koja gaji simpatije prema Dejanu.

- Dejane, rekao si da nećeš napraviti ništa što može da me poljulja, ali nisi održao reč. Ja odem u prodavnicu za nas dvoje i dođe s tobom ova Martina, na koju sam ljubomorna. Ja sam neko ko misli da može da ti zameri neke stvari, a ne mogu. Ti sigurno misliš da ću u izolaciji da pokleknem i ispadnem budala. Da ću nešto da imam s Carem, ali ne. To se neće desiti. On i Maja su se ganjali tamo, te scene mi nisu potrebne, ja sam uradila šta sam uradila, bilo je kako je bilo. Znam da se bojiš za mene. Drago mi je da si smiren. Mnogo sam grešila, ali se trudim da se ništa od toga više ne ponovi. Hvala svakako što si me saslušao - pričala je Dalila Dejanu, koji je objasnio da mu nije bitno šta ona planira:

- Sama si odgovorna za svoje postupke. Nije bitno šta će da se dešava ubuduće. Samo ne želim ovde da gledam kako te svi ponižavaju. To je sve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vvv

15.12.2021 09:59

Maji bi odgovarala trojka sa Janjusem.A sto se Dalile i Filipa tice opet bi isto,garant.

Veljko

15.12.2021 12:06

Da nisu poranili za "trojke".