BRUTALAN NAPAD NA MILANA MILOŠEVIĆA! Osmakčić NASRNUO na voditelja uživo u emisiji, on odmah reagovao i POSTAVIO GA NA MESTO! (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.10.2021

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević je poznat po tome da se ne libi da uvek jasno i glasno izrazi svoj stav,a tako je bilo i ovog puta kada je poznati rijalioti šarmer nasrnuo na njega.

Republika

Foto: printscreen

Marko Osmakčić ušao u konflikt sa voditeljom

Vrlo često se dešava da rijaliti učesnici pomešaju lonce i uđu u obračun sa rijliti voditeljima, gledajući na njih kao da su u istom rangu. To se desilo i ovog puta kada je Marko Osmakčić pobesneo, jer  je voditelj Milan Milošević pustio klip, koji je razotkrio da Marijana Zonjić i Marko Janjušević Janjuš i dalje flertuju, iako je Zonjićeva sa Markom.

Foto: printscreen

Marko Osmakčić napao Milana Miloševića

Rijaliti šarmer je toliko odlepio da se par puta brecnuo na voditelja, koji je odmah reagovao i postavio ga na svoje mesto, obrativši mu pažnju da to ne sme da radi.

Samo ću te prekinuti sada! Nikada više nemoj da ti se ponovi ovo sada! Hteo sam već tri puta da te opomenem! Ti si rijaliti učesnik, ja sam bio! Meni nikada nemoj da govoriš "Ja znam šta ti radiš", meni nikada nemoj da govoriš "Nemoj meni te fore"! Ja ti nisam rijaliti učesnik! - vikao je Milan.

Ja nisam to rekao - pokušavao je da se odbrani Marko.

Gledaj, ti si rijaliti učesnik, a ja bio! Sa mnom nemoj tako! Ja što kažem, to je tako! - nastavio je Milan.

Kako li će produkcija reagovati na ovakvo bahato ponašanje Marka Osmakčića i da li će uvesti određene restrikcije, ostaje da saznamo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading