ALEKSANDRA SUBOTIĆ RAZOČARANA U DALILU! Oplela žestoko zbog afere sa Filipom Carem: Neka ga se kloni! (FOTO)

Autor:

Zadruga

09.10.2021

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Aleksandra Subotić iznela je mišljenje o trenutno gorućoj temi u rijalitiju ,,Zadruga 5", a to je svakako ljubavni trougao Dalile i Dejana Dragojevića sa Filipom Carem.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Subotić razočarana u Dalilu Dragojević

 

Rijaliti zvezda Aleksandra Subotić napustila je velelepno imanje rijalitija ,,Zadruga 5", a svi čekaju da vide da li će se ona vratiti u Šimanovce i nastaviti njenu borbu do samog kraja. Međutim, pored toga, publika svakodnevno prati dešavanja sa najpoznatijeg imanja u Šimanovcima, a odnos Dalile Dragojević, Dejana Dragojevića i Filipa Car izaziva veliku pažnju javnosti. 

Podsetimo, Dalila je osuđena od strane zadrugara, jer su svi primetili da flertuje sa Carem, zbog čega je ona priznala da se kaje i da se zaigrala, ali i dalje jasno nije javno priznala emocije prema Filipu. Sa druge strane, svima je čudna reakcija mlađanog Dragojevića, koji je poptuno hladan kada se ova tema spomene za crnim stolom, te su mnogi mišljenja da je sve u pitanju samo rijaliti igra ovih supružnika. 

Republika

Foto: Republika.rs/Dušan Milenković

Dalila Dragojević, Filip Car, Dejan Dragojević, Zadruga 5

Nakon brojih nagađanja kakvo mišljenje ima Subotićeva, kojoj se desila slična situacija tokom druge sezone najgledanijeg rijalitija, kada ju je tadašnji verenik David Dragojević ostavio zbog sad već bivše devojke Ane Korać. Subotićeva se oglasila na Instagram profilu i iznela svoje mišljenje o Dalili. 

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Subotić iznela mišljenje o Dalili Dragojević

 

Zanimljivo mi je gledati kao gledaocu, ali njima lično potpuno bespotrebno. Sa strane posmatrajući za mene je njihova ljubav delovala idilično i sve ovo me je zaista iznenadilo negativno, ali ko zna možda na kraju sve bude zaista OK. Mislim da Dalili nikad nije bilo potrebno druženje s Carem i da je trebala definitivno da se skloni od njega čim je započeta ta priča, ali znam Dalilu i znam da tu neće biti ničega, a njoj i Dejanu želim svu sreću - bila je potpuno iskrena Aleksandra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading