VIKI ZAVRŠILA KOD JANJUŠA U KREVETU: Kao u stare dane, razmenjivali nežnosti, RASPLAMSALI STRASTI! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.10.2021

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Viktorija Mitrović Viki tokom emisije ''Pitanja novinara'' istakla je da ulazi u borbu za Janjuša, samo zato što je Sanja Grujić nervira i istu noć završila sa njim u krevetu, te se može reći da joj plan uspešno napreduje.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Viktorija Mitrović u akciji sa Janjušem

Zadrugari Viktorija Mitrović i Marko Janjušević Janjuš još po ulasku u petu sezonu rijlaitija ''Zadruga'' su priznali da su pred ulazak bili intimni, a onda je u sinoćnoj emisiji ''Pitanja novinara'' priznala da planira da se uključi u borbu za Janjuša zamo zato što je Sanja Grujić nervira.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Viktorija Mitrović završila u krevetu kod Marka Jajnjuševića Janjuša

Čim se emisija završila, Viki je krenula u akciju i ostvarenje svog plana, koji joj je izgleda iz prve uspeo jer je istu noć završila u Janjuševom krevetu. Njih dvoje su se prvo masirali, a onda se ušuškali jedno pored drugog i mazili se, da bi završili pripijeni jedno uz drugo, držeći se za ruke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading