MINA VRBAŠKI IDE U PEVAČICE! Otkrila kakvu pesmu sprema, a onda oplela po Mići: NEKA VODI BRIGU O SVOM ŽIVOTU!

Autor:

Zadruga

07.08.2021

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški reišila je da uđe u pevačke vode i započne muzičku karijeru, a onda se dotakla i prijatelja Lepog Miće koji je otkrio sve detalje njene nove veze.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mina Vrbaški

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški, poznata je po svojim burnim vezama i brojnim emotivnim odnosima koje je imala i raznim sezonama rijalitija ''Zadruga'', sada je rešila da nađe momka van rijalitija, ali i da se posveti pevanju, prenosi PInk.rs.

Naime, Mina je odlučila snimi pesmu i započne svoju muzičku karijeru:

- Istina je, imam novu saradnju, radim na novoj pesmi, u oktobru možete da je očekujte. Jako je intrigantna i za klupske varijante, pesma koj se sluša u bilo koje doba dana i noći. Pesma je gas, iskreno očekujte haos! Nadam se da će gledaoci i slušaoci televizije Pink biti zadovoljni. Očekuje se najbolje, ovo je neki novi početak. Pesma je poput Vojaža i Nućija, u tom je fazonu - otkrila je Mina.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Vrbaski (@minavrbaski)

 

 

Sa druge strane, mina je uplovila i u ljubavne vode, te našla momka koji nije ''rijaliti momak'' i rešila da se uozbilji, a Lepi Mića je odlučio da otkrije ko je njen dečko i iz kakve porodice dolazi, što se njoj nije ni malo dopalo:

- Ne znam da li je Mića poludeo ili ne, sa moje strane je sve u redu. Da li će on da poludi, mene ne interesuje, ja sam onakva kakva sam i bila. Miću i dalje volim. Bespotreban je komentar njegov na sve što se izdogađalo. Nisam ja digla frku. Mića samo nije ispričao onako kako zaista jeste, neka vodi brigu o svom životu, o mom ne treba da brine. Nema potrebe da se upliću bilo čiji roditelji, ako ja to ne želim. Mogla je i moja majka da predstavlja roditelje mog dečka, ali nema potrebe, to je zaista ružno - zakljućila je Mina Vrbaški.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Jelena

07.08.2021 18:44

Mina cica svadjalica. Ne želi ni pohvale. Samo želi svadju i sukobe sa svojom okolinom.

MladenBg

08.08.2021 04:22

Ovde su sve pevacice one koje nemaju sluha, glasa, ni promil od talenta. Cuje li ona sebe kako peva van tonaliteta da te usi zabole vise od bulumente ulicarki sto bi da budu pevacice.

Svetlana Petrov

08.08.2021 06:53

Da takav antitalenat za pesmu treba ovekoveciti. Da li postoji neko ko ce stati na put ovim budalama i reci im da ne bacaju pare za dzabe. Tako je to kada zaba umisli da je konj.