(VIDEO) SANJA ĆE ODLEPITI KAD SAZNA: Fran i Paula se dohvatili u kupatilu, sve pucalo od strasti, a ovo su uradili kada su videli kamere!

Autor: Republika.rs

Zadruga

03.11.2020

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je bila samo gluma.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Paula i Fran

Nakon što su u razgovoru sa Tomom Panićem priznali da se vole i dalje, Fran Pujas i Paula Hublin našli su se u toaletu, gde su se ljubili.

Bivši partneri su kroz Zadrugu promenili po nekoliko partnera, vraćali se istim, ali čini se da je sve to bila predstava za javnost.

Fran i Paula su ipak odlučili da se vrate jedno drugome i ponovo okušaju ljubavnu sreću. Zanimljivo je da se sve to desilo samo nekoliko dana nakon što je su se Fran i Sanja poljubili, a ona mu izjavila ljubav i prolila suze pred svim zadrugarima zbog njega.

 

 

 

Paula je bila ta koja je prelomila u pucanju veze Tome i Nadežde i definitinog kraja njihove ljubavi. Po svemu sudeći i Tominog kontakta sa sinom.

Ipak, čini se da Franu i Pauli to ništa ne smeta. Kada su razmenili sočne poljupce u kupatilu i primetili da ih kamera snima, činilo se da ih je sve to još dodatno zabavilo.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading